28 Kasım 2023 15:262.508

Murat Sakaoğlu'nun Instagram sayfasında sürpriz kutu olarak satışa sunduğu üründen bir tane satın aldım. İlgili ürün için paylaştığı listede hep kaliteli ürünler yer alıyordu ve kutudan bunlardan birinin çıkacağını belirtmişti. Ancak maalesef bana gelen kutudan çöp poşeti çıktı. İnsanları bu şekilde yanıltarak gelir elde eden bu şahıs hakkında suç duyurusunda bulunmayı düşünüyorum. İade konusunda ise muhatap bulamıyorum; durum gerçekten can sıkıcı.

Yorumlar(6)

8 Aralık 2023 17:14

Kandırılmanıza üzüldüm. Fakat Baştan belli imiş. Sözleşme yok. Açık adres yok. İletişim bilgisi yok. Fenomenliğini kullanarak vur_gun yapmış. Kargoyu da size yüklemiş. Eminim bundan da haberiniz yoktur. Geçmiş olsun. Şikayet etmezseniz gülerek hayatına devam edecektir.

Ümit
Benzer Şikayeti Var
8 Aralık 2023 16:46

Bende 2 adet sipariş verdim ama ne kargo var ne de bir bilgi paylaşımı. Ben 300 lirayla Fakir olmam çok şükür ama onların karakteri Fakir demek ki!

6 Aralık 2023 14:46

Merhaba Sakaoğlu store a ulaşamıyorum iki tane gizemli kutu aldım bir ay oldu gelen giden yok telefon direk meşgul nereden ulaşabilirim yardımcı olacak kimse yok mu?

6 Aralık 2023 12:04

En azından gelmiş bana ürün göndermediler bile maillere de bakmıyorlar. Hat zaten direkt meşgule düşüyor.

Murat Sakaoğlu Sürpriz Kutu Hayal Kırıklığı

8 Aralık 2023 15:331.475

Murat sakaoğlu sosyal medya fenomeninden paylaştığı, kendine ait olduğunu belirttiği siteden (sakaoğlu. Store) 'sürpriz ...

2 Destek

Murat Sakaoğlu Sürpriz Kutu Mağduriyeti

6 Mart 2024 22:424.227

"Teşekkür ederim geri dönüşünüz için sorun çözüldü"

2 Destek

Murat Sakaoğlu Sürpriz Kutu Hayal Kırıklığı

4 Aralık 2023 20:08817

Murat Sakaoğlu sosyal medya fenomeninden paylaştığı, kendine ait olduğunu belirttiği siteden 'sürpriz kutu' adı altında ...

2 Destek1 Yorum

Sakaoğlu Store Gizemli Kutu Parasını Geri Ödememe!

Sakaoğlu StoreGizemli Kutu Parasını Geri Ödememe!

Poyraz
Sakaoğlu Store Kalitesiz Ürün!

Sakaoğlu StoreKalitesiz Ürün!

Fatih