Saka Su Çamlıca Damacana PH Değeri

Saka Su Çamlıca Damacana PH Değeri
20 Eylül 2023 11:3923.565
Caner'in Teşekkür Mesajı
Detaylı bilgi aktarıldığı için teşekkür ederim.

Saka Su Damacanasını ilk defa kullanmak için sipariş verdim. Siparişten önce de araştırdım özellikle PH değerini. Kendi internet sitelerinde Köyceğiz kaynağına ait tüm analiz raporlarında PH oranı mevcut iken Çamlıca kaynağının hiçbir analiz raporunda PH değeri belirtilmemiş.

Dün Damacana siparişim eve geldiğinde, Çamlıca kaynağı olduğunu görünce ambalaj üzerindeki analiz değerlerine baktım ve bütün değerler yazarken PH değeri ürünün analiz kısmında yazmıyordu. Sadece ön marka kısmında reklam logosu gibi PH 8,22 şeklinde bir ibare var.

Bununla ilgili analiz raporunun yayınlanmasını talep ediyorum. Eğer Çamlıca kaynağınızın PH değerinin 8,22 olduğunu iddia ediyorsanız Laboratuvar Analiz Raporunda neden yok? Ya da ürünün etiketi üzerindeki zorunlu olan su analiz değerleri arasında neden tüm değerler yazıyorken PH değeri yazmıyor da sadece ön tarafa logo koyuyorsunuz?

Teşekkürler.

Caner
23 Eylül 2023 13:09

Detaylı bilgi aktarıldığı için teşekkür ederim.

6 Ekim 2023 15:33 (Şikayetten 16 gün sonra)

Sayın İlgili, Tüketicimize e-mail ile bilgi verildi. Saygılarımızla, SAKA Müşteri İletişim Merkezi

4 Ocak 2025 12:00

Merhaba, verilen bilgi nedir?

Saka Su PH Değeri Düşüklüğü Hk.

28 Ağustos 2023 18:3221.060

Damacana Saka Su alıyorum. PH değeri 8,22 beyan ediliyor. Ben bir Laboratuvar çalışanıyım ve merak ettim Numune alarak P...

1 Destek1 Yorum

Tümünü Gör