E-ticaret Marka Taklidiyle Dolandırıcılık İstanbul Kart Başvurusu Hüsranı!

18 Nisan 2024 08:25

16.04.2024 tarihinde İstanbul kart başvurusunda bulunmak istedim. İstanbul kart başvuru yazdığımda en üstte çıkan siteye giriş yaptım. (https://İstanbul. P5kkk. Pro/ ) site üzerinden adres bilgisi kimlik bilgisi kredi kartı bilgisi kişisel bilgilerimi girerek kart başvuru ücretinin 25 TL olduğunu gördüm tıklayınca bana şifre gönderdiler o şifreyi de o hesaba girmeme yazıyordu ben de girmedim iptal ettim o işlemi şifreye girmeden ona rağmen nasıl hesabımdan para çekiyorlar. Tamamen orijinal bir ekran fakat Ziraat kredi kartı hesap hareketlerimi incelediğimde iyzico/sahibinden.com adli şirket tarafından 33 TL çekilmiş olduğunu gördüm. Sabah 5.30 Ziraat müşteri hizmetlerini aradığımda defalarca denenmiş olduğunu son denemede başarılı olduklarını söyledi. Banka üzerinden hesabımda yapılan son işlemin durdurulmasını talep ettim ve itirazda bulundum. Siteniz üzerinden islenen bu mağduriyetimin giderilmemesi takdirde tüm hukuki işlemleri başlatacağım.

Eda
Eda

Aynı şeyi ben de bugün yaşadım internette konuyu araştırırken aynı yorumunuzu gördüm merak ediyorum hukuki süreçte paranızı geri alabildiniz mi ben de şikayet edeceğim

30 Ağustos 2024 10:54

Halkbank Kartımdan Onayım Dışında Yüksek Miktarda Para Çekildi, Mağduriyetim Giderilmiyor

14 Ekim 2025 10:01