Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

A101 Dyson V12 Alışverişinde Büyük Hayal Kırıklığı

12 Ağustos 2024 14:01

A101'den Dyson V12 aldım hem anneme hem kendime. 52 bin zarardayım. Anneme aldığım bozuk. Arıyorum, Dyson önce böyle bir ürün yok, size replika satmış olabilirler dedi. Yeniden aradım, tekrar öyle dedi. Bugün yine aradım, cihaz gözüküyor ama biz A101'den alınan Dyson’a garanti vermiyoruz dediler. Cihazın üçüncü aramada gözükmesi de çok şaibeli. Çünkü kaçak ya da replika şüphesinden şikayette bulundum. Dyson görüşme kayıtlarında, Dyson müşteri temsilcisi ne dediyse onu yazdım. Bugün Dyson, orijinal fatura isteyin A101'den dedi. Diyorum benim mailde faturam var. O olmaz, A101'in Dyson'dan orijinal ürün aldığına dair fatura diyor. Aradım, biz onu nasıl verelim diyor A101. İademi gerçekleştirin diyorum, o da yok. Büyük mağdurum. Dyson Türkiye asla A101'den alınan Dyson’a bakmıyor. Orijinal fatura görmek istiyor. A101 de onu müşteriye vermiyor. A101 de onu nasıl verelim, arka planda o iş diyor.

30 Eylül 2024 23:04

A101'in Dyson ürünlerini Hepsiburada'dan alması garanti süresini Hepsiburada'dan alındığı gün başlaması rezaleti. Diyelim siz A101 den Dyson aldınız. Aldığınız gün başlamıyor garantisi. A101'in Hepsiburada'dan aldığı tarihle başlıyor. Dyson zaten A101 den alınan üründe o kadar zora koşar halde garanti yapıyor ki çok ama çok üzerine gidince yapabildim. A101 i bu durumdan dolayı Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim. Tarihi çok belli olan garanti süresinde tüketici suistimali bir durum bu. Garanti süresi otomatik kısalıyor.

12 Ağustos 2024 13:43

Tüketici Hakları hakemine başvurdum. Dyson bana garanti vermiyorsanız bunu mailime yollayın dedim. Yazılı belge istiyorum artık. A101 e de orijinal Dyson faturasını ya mailime yollayın ya da göndermiyorsanız bana gönderemediğinizi mail olarak bildirin dedim. Artım hakkımı arayacağım tek yer Tüketici Hakları. Asla iki kurumada güvenmiyorum.

12 Ağustos 2024 13:45

Para iademi yapmadıkları takdirde. Başvurumdan geri çekilmeyeceğim. A101 paramı bana geri ver.

14 Ağustos 2024 13:44

Tarafıma iade kodu gönderildi ama iade kodu saçma sapan bir teknik servis hani Dyson garantisindeydi ürün? Paramı kargom ulaştığında acilen iade etmelerini istiyorum. Yoksa bu işin peşini asla bırakmayacağım. Motoru hava kaçırıyor ve tüm tozlar içine giriyor. Cihaz o kadar ısınıyor ki ya makine elimizde patlasaydı. Hem malımızdan hem canımızdan mı olalım!

14 Ağustos 2024 13:54
a101-dyson-v12-alisverisinde-buyuk-hayal-kirikligi-2.jpg

Dyson'dan gelen mail, A101 in internet sitesinde yazan cevap.

27 Ağustos 2024 00:14

Günlerdir bekliyorum iade sonrası tek bir mail gelmedi.

27 Ağustos 2024 00:16

Çok ama çok pişmanım. Paramla hiç bu kadar rezil olmamıştım.

01 Eylül 2024 13:57

Hala benden seri numarası istiyorlar. Paramı yatırmak şöyle dursun. Halbuki tamamen zamansal bahane onlarda zaten ürünün seri numarası mevcut. Param nerede benim param. Bozuk, garantisiz ürünümün iade parası nerede?

01 Eylül 2024 13:59

Kaç kere seri numarasını paylaşımışımdır. Bahane ve laf kalabalığının böylesi beni tiksindiriyor.

07 Eylül 2024 15:26

Kargoya ürünü göndereli bir ay olacak neredeyse durumla alakalı tek bir bilgilendirme yapılmadı. Elektronik cihazı buradan aldığım için çok pişmanım. Arkadaşlar bunlar laftan anlamıyor. Polise bile gidesim var artık bu ne biçim bir iş anlamadım.

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

A101'den Aldığım Dyson V10 Süpürge İle Yaşadığım Garanti Sorunu

03 Eylül 2024 20:03
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

A101 Firması Adı Altında Yanıltıldım

24 Şubat 2024 15:52
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2024 10:41

15 Kasım 2023 09:49
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

06 Haziran 2024 12:40