Sahibinden.com'da Güvenlik Açığı Ve Para Kaybı

Sahibinden.com'da Güvenlik Açığı Ve Para Kaybı
17 Ekim 2024 20:52

Sahibinden.com uygulaması üzerinden ilana koymuş olduğum kahve makineme bir alıcı çıktı, fiyatta anlaştık. Görselini de paylaştığım mailime gelen link üzerinden, satıcı ben olmama rağmen, 'Param Güvende' uygulaması kapsamında önce 10, sonra 20 bin lira hesabımdan alındı. Alıcı tüm mesajları sildi ve bana 'Paranızı istiyor musunuz? Bir tek ben yardımcı olabilirim.' diye mesaj attı. Bu çok büyük bir zaaf ve sorumlusu sahibinden.com'dur. Her gün birçok kişi mağdur olmaktadır.

17 Ekim 2024 21:32

Sahibinden.com üzerinden ürün satmak isterken veya almak isterken asker üniformalı profilli Mustafa adlı şahıs dolandırıcıdır kendini mağdur gösterip halen onay vermediniz demektedir sahte hesap açmışlar mailde dikkat edin çok kayıp yaşayan insan var para göndermeyin gelen linke tıklamayın

17 Ekim 2024 21:57 (Şikayetten 1 saat sonra)

17 Ekim 2024 22:25

Merhaba, Kullanıcımıza detaylı bilgi verilerek kullanıcımızın memnuniyeti sağlanmıştır. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Simge
Simge
18 Ekim 2024 11:48

Ne demek güven sağlanmıştır dalga mı geçiyorsunuz bu site in acilen kapatılması gerekmektedir lütfen herkes tüm mağdurlar CİMER e de yazsınlar ben öyle yapacağım dolandırıcı benim ilanımı sizin sitenizden buluyor ya bu işi yapın ya da hiç yapamayın büyük para kayıpları var

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden'de Güven Sorunu

21 Ekim 2024 04:13
Cumasiye sonuçtan hiç memnun değil

Cumasiye
21 Mart 2025 16:47

06 Şubat 2025 17:05
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Güvenlik Açığı Nedeniyle Maddi Kayıp Yaşadım

11 Haziran 2025 15:32