13 Mart 2024 14:44

Sahibinden.com adlı ilan sitesinde 13.03.2024 tarihi saat 11.30 civarlarında bir daire ilanı girdim. İlan ücretimi alıp 'ilan reddedildi' diye uyarı aldım. Uyarı almamın sebebi vitrin fotoğrafında metin var diye bildirim yayımlandı. Sonra ücret iadem yapılmadan, ikinci ilanı girdim. Ve yine ilanım reddedildi.Sahibinden.com adlı sitenin 0 (850) 222 44 44 numarasını aradım. ( 12.00 civarında ) İlgili kişi ilanda metin olduğunu bu yüzden reddedildiğini söyledi ve ilan ücretim yine hesabımdan kesilmiş oldu. Ancak ilanım yayımlanmadı. Bahsettiği tam net görünmeyen metinleri kaldırıp 3. Kez ilan girdim. Bu sefer belli bir müddet beklendi. Ancak yine ilanınız askıya alındı diye mesaj geldi ve ilan ücretim alınmasına rağmen ve dediklerini yapmama rağmen ilanım yayımlanmadı. ( Bahse konu ilanların ilan numarası : 1160673672 ) Bu sebepten ilan yayınlayamadım.

Bu kadar kurumsal bir firmanın böyle ücreti alıp ilanı yayınlamaması tamamen tüketici mağduriyeti oluşturmaktadır. Bu şikayetim umarım firmanın kendini düzeltmesine vesile olur. Hesabımdan çekilen ücretlerin tarafıma iade edilmesini ve bu mağduriyetin kimsenin yaşamaması adına bu şikayetimi herkesin görmesini isterim. ( Ek : görsel)

13 Mart 2024 14:55 (Şikayetten 11 dakika sonra)

14 Mart 2024 10:32

Merhaba, Kullanıcımıza ile ilgili detaylı bilgi verilerek kullanıcımızın memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Mesut sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2023 03:11
Ayşenur sonuçtan çok memnun

Ayşenur
19 Eylül 2024 18:07
"Sorunun çözüme ulaşmasına çok sevindim. Sahibinden.com'a çok teşekkür ederim."
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2024 23:45
Musa sonucu yetersiz buldu

06 Temmuz 2024 14:58
Sahibinden.com Kurumsal Davranmıyor. Keyfi Davranıyor.
Sahibinden.com Kurumsal Davranmıyor. Keyfi Davranıyor.
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden.com Kendi Hatası İle Müşterilerini Mağdur Ediyor

18 Eylül 2024 02:06