Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden.com Kategori Seçilememesi Hatası

20 Kasım 2023 12:25

2. El aracımı satmak için ilan verdiğimde aracımın ilan kategorisinde olmaması nedeniyle doğru kategoride ilan veremedim. İlanımı kaldırmak zorunda kaldım. Müşteri temsilcisi yardımıyla ilanı tekrar koyarken aracın ilan kategorisinde olmaması sebebiyle, temsilcinin yönlendirmesi ile, önce yanlış kategoriyi seçtik sonra da aracımı listede göremiyorum seçeneğini seçmek suretiyle ilerleme kaydedebildik. Benden bu ilan için para istenmemesi gerekiyorken para istendi. İlan verirken böyle yapılması gerektiğini nereden bilebilirim! Ben araç model yıl bilgisini doğru seçtim ancak listede olmadığı için giremedim. Mağduriyetim hala giderilmedi!

20 Kasım 2023 14:07 (Şikayetten 1 saat sonra)

23 Kasım 2023 15:59

Hala telefon bekliyorum

23 Kasım 2023 16:24

Talebime tatmin edici cevap alamadım. Sahibinden.com sistemsel hatasının faturasını müşterilerden çıkarıyor.

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 11:52
Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Kasa Tipi Yüzünden İlanım Kaldırıldı!

03 Aralık 2024 00:37
Özge sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2024 01:19
Selçuk sonuçtan çok memnun

Selçuk
17 Mayıs 2024 21:48
"Ücretimi iade ettiler. Sorunum çözüldü. Teşekkürler."
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
22 Ağustos 2023 15:30