Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Kasa Tipi Yüzünden İlanım Kaldırıldı!

03 Aralık 2024 00:37

Aracımı satmak için Sahibinden'e ilan verdim. İlan verirken sistem aracımın motor paket ve model seçeneklerini girdiğimde sistem kalan özellikleri otomatik olarak seçerek beni yönlendirdi ve gerekli Doping alımlarını da yaparak ilanımı verdim.
Bir hafta sonra aracımın kasa tipinin yanlış seçildiği uyarısı ile ilandan kaldırıldığını öğrendim.
Sattığım aracın Türkiye'de camlı bir seçeneği olmamasına rağmen sistem otomatik olarak hatalı veri girmiş, onaylayan kişilerde fotoğrafta camsız olduğunu gördüğü halde onaylamışlar. Düzeltmek istememe rağmen ilanı düzeltemedim.
Sahibinden'in çağrı merkezini aradığımda bir şey yapamayacaklarını ve ödediğim ücretin iadesi ya da hatanın düzeltilemeyeceğini ilettiler. Konuyu hukuki sürece taşıyacağımı bilmenizi istiyor, çözüm bekliyorum.

03 Aralık 2024 08:40 (Şikayetten 8 saat sonra)

03 Aralık 2024 11:11

Merhaba, Kullanıcımıza dönüş yapılarak şikayeti ile ilgili detaylı bilgi verilmiştir. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Aydın
Aydın
03 Aralık 2024 13:02

Sorunum giderilmemiştir. Sahibinden.com müşterilerini bilinçli olarak yanlış yönlendirerek tekrar ödeme alıp ilan verdirip haksız kazanç sağlamaya çalışmaktadır. Sistemlerinin hatasını kullanıcıya mal etmektedir. Avukatımız konuyla ilgili işlemleri başlatmıştır. Böyle dolan dirici kurumlarla ancak hukukla mücadele edebileceğiz sanırım.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden Com Sayfasına Yanlış İlan Girdim Ve Asla Destek Olmadılar

14 Ağustos 2024 11:02

18 Aralık 2023 14:01

Gökhan
03 Mart 2025 11:44
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 23:22
Sahibinden Araç Detaylarını Güncelleyemiyorum!

22 Mart 2024 17:32

Sahibinden Kategorileri