30 Eylül 2024 12:39

Sahibinden.com da ücretsiz ilan dahlinde ilk olarak vasıta ilanı verdim. Süresi dolmasına yakın kampanya dahilinde 3 aylık ilan paketi satın aldım. İlandaki vasıtayı 2 hafta sonra sattım. Hemen ardından satın almış olduğum paket dahilinde motosiklet ilanı verdim. Onu da 1 hafta sonra kaldırdım ve buraya kadar bir sorun yok. Daha satın almış olduğum paket dahilinde 2.5 ay ilan verme hakkım olmasına rağmen yeniden vasıta ilanı vermek istediğimde karşıma ilan paketi satın alma ve ücretsiz ilan verebileceğime dair bilgilendirme metni geliyor. Benim amacım bunlar değil satın almış olduğum paket dahilinde 2.5 ay daha hakkım varken ilan vermek. Mail olarak sorunu ilettim ancak kısaca bir ürün sadece bir ilan için geçerlidir demektedir. Müşteri temsilcileriyle görüştüğümde ses kayıtları da mevcut satın alınan paket dahilinde dilediğiniz kadar ilanı kaldırıp yükleyebilirsiniz demişlerdi. Koskoca site dünya kadar ciro yapıyorsunuz ancak insanların 2-3 kuruşuna göz dikiyorsunuz hem de fahiş fiyatlara. Diyecek söz yok param size harçlık olsun

30 Eylül 2024 14:39 (Şikayetten 2 saat sonra)

30 Eylül 2024 20:29

Merhaba, Kullanıcımıza detaylı bilgi verilerek kullanıcımızın memnuniyeti sağlanmıştır. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Murathan sonuçtan hiç memnun değil

Murathan
23 Aralık 2024 13:29