Sahibinden.com Fake Linkler ( Motor Klima)

Sahibinden.com Fake Linkler ( Motor Klima)
28 Temmuz 2024 19:49

Merhaba, Sahibinden.com uygulamasında bir elektrikli motor beğenmiştim. Yazılana göre yeni bir motordu ve piyasası 50 bin üstü olan motor 18 bin liraya satılıyordu. Pazarlık yaparak 15 bine indirdim ve pazarlığı çok rahat yaptım, hemen ikna oldular. Sonrasında adam bana WhatsApp'tan link attı. Linke girdiğimde gerçekten Sahibinden sayfası gibi tasarlanmış bir sayfa açıldı fakat üstte 'Sahibinden' yazmak yerine 'Hizmetler.com' yazıyordu. O zaman sahte link olduğunu anladım. Başka bir telefondan ilana baktık ama çıkmadı. Adamı aradığımda sadece bana özel açtığını söyledi fakat emin olamadım. Oradaki bir arkadaşımın alacağını söyledim ve adresi yazmasını istedim. Yazmadı ve engelledi. Aradığımda ulaşılmıyordu. Ben ucuz kurtuldum ama sizi bilgilendirmek için yazıyorum. Aynı zamanda bir klima ilanını da gördüm, yine ucuzdu. O da bana özel ilan attı ve onun da üstünde 'Sahibinden' yerine başka bir şey yazıyordu. Bunlar sahte linkler. Adamın adı C***** G****, Aksaray'da.

29 Temmuz 2024 08:45 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sahibinden Platformunda Sahte Linkle Kandırılma Girişimi Ve Güvenlik Endişesi

Nurseda
02 Ekim 2025 00:55
sahibinden-platformunda-sahte-linkle-kandirilma-girisimi-ve-guvenlik-endisesi-4.jpg
sahibinden-platformunda-sahte-linkle-kandirilma-girisimi-ve-guvenlik-endisesi-3.jpg
sahibinden-platformunda-sahte-linkle-kandirilma-girisimi-ve-guvenlik-endisesi-2.jpg
sahibinden-platformunda-sahte-linkle-kandirilma-girisimi-ve-guvenlik-endisesi-1.jpg

13 Mart 2024 11:28

Sahibinden.com Üzerinden Gelen Şüpheli Alıcı Deneyimi

04 Eylül 2024 00:33

11 Ekim 2023 17:14
Sahibinden.com Uygulaması Linki İle Mağdur Edildim.
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Instagram'dan Akülü Araba Siparişinde Yaşanan Büyük Mağduriyet

06 Eylül 2025 23:46