Sahibinden.com Evde Anahtarlık Ve Toka Paketleme İşi

10 Temmuz 2023 14:44

07.07.2023 te Sahibinden.com da gördüğüm evde anahtarlık ve toka paketleme işine WhatsApp üzerinden başvurdum. Ad soyad ve IBAN numaramı aldılar ve bana kendi numaraları üzerinden Papara'da hesap açtırdılar. Papara üzerinden kimlik bilgilerimi ve yüz fotoğrafı aldılar yani bunlarla hesap açtım. Bana adres teyidi için ulaşılacağını söylediler ama ne mesaj atan oldu ne arayan. Birkaç şikayeti incelediğimde ise aynısının başkalarına da yapıldığını gördüm. Bu yüzden buraya kimlik bilgileriyle ve kişisel bilgilerimle herhangi bir hesap açılır ya da bir işlem yapılırsa, benim ıslak imzam olmadan yapılmış hiçbir işlemden mesuliyet kabul etmediğimi belirtmek isterim. İsim, soy isim, adres, telefon, IBAN bilgisi, T. C. Kimlik numarası veya başka bilgilerimi kullanarak yapılacak olan banka hesabı, kredi çekimi, Papara veya benzeri sistemlerde hesap, adıma açılmış abonelik, şirket gibi kişisel kimlik bilgilerimle yapılmış veya yapılacak olan herhangi bir işlemde kesinlikle bilgim ve onayım yoktur. Islak imzam olmayan hiçbir şeyde onayım yoktur. Benim ıslak imzam olmadan yapılan herhangi bir işlem veya başvuru bana ait değildir.
Özel bilgilerimi 3. Kişilerle paylaşılmasına ve iznim harici kullanılmasına iznim yoktur. Benim imzam ya da açık ricam olmadan herhangi bir yapılmış işlemden hiçbir şekilde sorumluluk ve mesuliyet ve yasal sorumluluk kabul etmiyorum.
Bu sayfadaki şikayetimle, beni tedirgin eden bu konuyu da açıkça ve resmi olarak açmış ve bilgi olarak sunmuş oluyorum. Gereğinin ilgili kurumlarca yapılmasını arz ederim. (TCK mad. 135/14)

10 Temmuz 2023 15:14 (Şikayetten 29 dakika sonra)

11 Temmuz 2023 16:17

Kişisel Bilgilerimin İzinsiz Kullanımı Hakkında Uyarı

Hayriye
07 Aralık 2024 16:46

Sahibinden Meres Paketleme Şikayet

19 Ekim 2023 01:07

Sahibinden Meres Paketleme İş

21 Ekim 2023 15:13
Dc Denizz sonuçtan hiç memnun değil

Dc Denizz
30 Nisan 2025 16:11