Fazlı sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden.com E Devlet Doğrulaması Hatası, Hatayı Gidermiyorlar!

28 Temmuz 2024 15:15

sahibinden.com uzun yıllardır bu uygulamanın kullanıcısıyım. Biliyorsunuz bu aralar çok yaygın. Dolandırıcı olması muhtemel olan birisi benim e-devlet bilgilerimi ele geçirmiş ve kendi e-posta adresi ve kendi numarası ile sahte bir hesap açmış. Ben sahibinden.com'da ilan vermek istedim ancak e-devlet doğrulaması olmadan yapamayacağım uyarısı aldım. Bu durumu doğal olarak sahibinden.com'a bildirdim. 1 hafta geçti. Bu konuda mühendislerinin sorunu gidermeye çalıştığı mesajı aldım. Sonuç olarak, müşteri temsilcisi b*** hanım aradı. Bir başkasının yapmış olduğu e-devlet doğrulamasının geçerli olduğunu, ellerinden bir şey gelmediğini belirttiler. Ve bildirmeme rağmen sahibinden.com hiçbir önlem almıyor. İleride yaşayabileceğim bu konuda sorumlulukların sahibinden.com sitesi tarafından önlem alınmaması sonucu olduğunu beyan ederim. Hiçbir sorumluluğu kabul etmediğimi bildiririm.

29 Temmuz 2024 08:36 (Şikayetten 17 saat sonra)

Fazlı
31 Temmuz 2024 23:44

Sahibinden.com henüz iletişime geçmedi ve problemi çözmedi.

Gokhan sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 20:52

11 Kasım 2024 01:05
E-Devlet Doğrulama Sorunu Ve İletişim Çıkmazı

13 Mayıs 2024 22:36
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 12:18
Demet sonuçtan çok memnun

06 Nisan 13:52
"Şikayetimi çözdüğünüz içim teşekkürler."
Sahibinden Kategorileri