Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden.com Da Param Güvende Değilmiş

26 Haziran 2024 20:22

Paramgüvende ile ürün aldım satıcı görseldeki ürünü göndermedi ben de iade etmek istedim ancak dedikleri gibi paramgüvende değilmiş. Sistem iade etmeme izin vermiyor. Müşteri hizmetlerini aradım acele edin süreniz kısa diyor. Kargo bugün geldi diyorum ama sistemde öyle görünüyormuş. Satıcı ilanı kaldırmış ulaşamıyorum. Güvendiğimiz dağlara kar yağmış haberimiz yok. Güzel tezgah emeği geçenlere teşekkür ederim.

27 Haziran 2024 08:25 (Şikayetten 12 saat sonra)

29 Haziran 2024 08:36

3 gün oldu çözüm yok

02 Temmuz 2024 12:34

Sistem arızası var iade işlemi yapıp paramızı geri alamıyoruz. Ama nasıl bir arıza ise parayı alıyor fakat geri veremiyor...

08 Temmuz 2024 10:20

Gelişme eklemek istedim ancak ileri gideceğimize iyice geri gidiyoruz. Sahibinden. Com bana bir kargo kodu verdi ürünü o kodla geri gönderdim. Ancak şimdi de biz o kod ile ürünü takip edemiyoruz diyorlar. Bu bir şakaysa benim artık bu şakayı kaldıracak sabrım kalmadı. Param güvende dediniz ama benim param ve ruh sağlığım sizin yüzünüzden güvende değil artık. Param gerçekten güvende mi bunu kanıtlayan bana sağlığı sıhhati iyi mi yeni ailesine alışabildin mi. Bir sesini duysam bari. Kuzucum çok özledim seni.

İlyas sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 15:59
İade Edilen Ürünüm Kayıp, Yetkililerden Çözüm Bekliyorum
Emre sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2023 10:25

Tuğçe