Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden.com 2 Aşamalı Doğrulama İptal Talebi Hk

Sahibinden.com 2 Aşamalı Doğrulama İptal Talebi Hk
Gökhan
18 Kasım 2023 10:42

sahibinden.com 2 aşamalı doğrulama kodu gelmiyor. Cep telefonu numaram iptal oldu SMS gelmediği için şifresini bildiğim hesabıma erişemiyorum. Destek hattını aradım yeni hesap açın diye komik cevap veriyorlar. linkedin.com da aynı problemi yaşadık. 2 aşamalı doğrulamayı iptal ettiler. Teknoloji çağında çözüm sunulmasını rica ederim. 2FA doğrulamasını iptal edin. Şifresini zaten biliyorum. Hesabıma girip yeni telefon numaramı ekleyeyim. Zaten su an şikayet oluşturduğum mailim sahibinden.com kullanıcı adım. Teşekkür ederim

19 Kasım 2023 12:34 (Şikayetten 1 gün sonra)

19 Kasım 2023 15:54

Merhaba, Kullanıcımıza dönüş yapılarak şikayeti ile ilgili detaylı bilgi verilmiştir. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
17 Kasım 2023 14:38
Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

Çağatay
06 Nisan 2025 12:51
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden.com'da İki Aşamalı Doğrulama Nedeniyle Hesaba Erişememe Ve Yetersiz Destek

Muhammet
19 Temmuz 2025 11:41
sahibindencomda-iki-asamali-dogrulama-nedeniyle-hesaba-erisememe-ve-yetersiz-destek-1.jpg

İbrahim
15 Ekim 2024 20:02