Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden Tasarım Yapı İnşaat Kayseri Adı Altında Mağduriyet

12 Mayıs 2023 15:46

Sahibinden'de tasarım yapı inşaat Kayseri adı altında ilanları olan e** ş*** tarafından yanıltıldım. Parayı alana kadar gayet kibar konuşan kişi, parayı aldıktan sonra işimizi yapmadı. Kabalaştı ve telefonlara cevap vermedi, bizi engelledi.

12 Mayıs 2023 18:14 (Şikayetten 2 saat sonra)

16 Mayıs 2023 15:09
Sahibinden Tasarım Yapı İnşaat Kayseri Adı Altında Mağduriyet

Yaptığı iş

09 Mayıs 2024 23:20
sahibinden-tasarim-yapi-insaat-kayseri-adi-altinda-magduriyet-1.jpg

Sahibinden de ismini değiştirmiş b. Ç. Olarak güvenilir değil tatlı tatlı konuşuyor işi bağlar sonra sizi tanımaz. Beni tanımadığı gibi. 1 senedir paramı vermedi

13 Eylül 2024 01:41

Aynı kişi aynı cep numarası ile farklı isimle sizin sitenizde kurumsal üye olup ilan açmış hiç mi anlamıyorsunuz insanlar size güvenip iş yaptırıyor sayın sahibinden. Com yetkilileri. İnsanların benim gibi mağdur olmalarını mı istiyorsunuz. Yeni adı e. T.

Hilal
Hilal

Sahibinden.com bu tarz kişilere ilan açtırıp suça ortak oluyor. Devlet neden müdahale etmiyor sahibinden.com a insanları kandıranlara yol veriyor sarı site

Şaziye
25 Ağustos 2023 15:10