Osman sonucu yetersiz buldu

Sahibinden Param Güvende Mağduru

17 Nisan 2024 20:27

Sahibinden 'Param Güvende' uygulamasını kullanarak laptop satın aldım. Adımları normal şekilde takip etmeme rağmen, açıklama kısmında bir hata olduğu belirtilerek tekrar para göndermem istendi. Tekrar para gönderdiğimde ise kelime oyunu yaparak 'H**** Bey, ilan numarasını yazmalısınız. İlan no yazıp rakamları gireceksiniz.' dedi. Tekrar para göndermem talep edildi. Hukuki açıdan yeterince aydınlatılmadığım için ve Sahibinden'ı ilk kez kullanan biri olarak pişmanlık duyuyorum. Hesabımda kalan 12 TL'ye ulaşamıyorum ve müşteri temsilcisiyle iletişim kurabileceğim bir yöntem bulamıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum ve çok mağdurum.

17 Nisan 2024 22:02 (Şikayetten 1 saat sonra)

Osman
Osman
17 Nisan 2024 22:18

Arkadaşlar dikkatli olmak gerekiyor çözüm ekibi de para konusunda bir şey yapamıyor ilgileniyorlar yapabileceklerini söylüyorlar sadece bilginize

22 Nisan 2024 10:22

Merhaba, Kullanıcımıza dönüş yapılarak şikayeti ile ilgili detaylı bilgi verilmiştir. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Param Güvende Sistemiyle Yaşanan Güven Sorunu Ve Mağduriyet

12 Temmuz 2025 18:12
Param Güvende Sistemiyle Yaşanan Güven Sorunu Ve Mağduriyet
param-guvende-sistemiyle-yasanan-guven-sorunu-ve-magduriyet-4.jpg
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2024 03:49

26 Temmuz 2024 20:46