Sahibinden Kurumsal Mağaza Kapanışı

26 Eylül 2023 09:15

Sahibinden.com adresinde kurumsal üyeyim. İşlerimin kötü gitmesinden dolayı şahıs şirketimi kapatma kararı aldım. Fakat taahhüt süresinin bitmesine 6 ay kala benden cayma bedeli adı altında 13bin civarında bir ödemem gerektiğini bildirdiler. Kapalı olan bir iş yeri için neden cayma bedeli ödemem gerek. Bu konu hakkında tarafıma bilgi verilmesini eğer gerekirse yasal yollarla da hakkımı arayacağımı bildirmek isterim.

26 Eylül 2023 12:30 (Şikayetten 3 saat sonra)

28 Eylül 2023 16:43

Değerli Kullanıcımız, Şikayetiniz ile ilgili kayıtlı iletişim numaralarınızdan sizi aradık ancak ulaşamadık. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla sahibinden.com Destek Merkezi

Enes
Enes

Merhaba nerede oturuyorsunuz acaba

26 Ağustos 2023 00:07
Çamköy sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden Taahhütsüz Denilen Paketten Yüksek Cayma Bedeli Talebiyle Mağduriyet Yaşadım

Çamköy
11 Ağustos 2025 09:43