Aytaç sonuçtan çok memnun

Sahibinden Kategori Eksikliği Ve Düzeltilmemesi

Sahibinden Kategori Eksikliği Ve Düzeltilmemesi
14 Nisan 2024 00:30

Elektrikli Kuba City aracımı sahibinden sitesine ilana verdim fakat kategori listesinde aracım bulunamadığı ve diğer kısmı da çıkmadığı için City GO kısmına ilanı vermiş bulundum. İlan daha sonra uygulama tarafından hatalı kategori bilgisi nedeniyle kaldırıldı; bunun düzeltilemeyeceği ve yeni ilan vermem gerektiği söylendi verdiğim ilan ücreti boşuna gitti! Burada listenizde bulunamayan (yeni ilan bile verilse) aracın hem düzeltilmemesi hem de iade yapılmaması bu kadar büyük bir firma için yakışmıyor. Kategori seçimi ve çıkmayan marka ve model görseli ektedir. Konu hakkında mağduriyetimin giderilmesini rica ederim.

14 Nisan 2024 09:05 (Şikayetten 8 saat sonra)

18 Nisan 2024 17:32

Merhaba, Kullanıcımıza dönüş yapılarak şikayeti ile ilgili detaylı bilgi verilmiştir. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Naime sonuçtan hiç memnun değil

İlan Kategorisi Hatası Ve Ücret İadesi Sorunu

Naime
09 Ağustos 16:19

Göksu
25 Mart 2024 13:55
Sahibinden.com Ücretli İlanımın Düzeltilmesi Hakkında

Faruk
05 Eylül 2023 14:03
Sena sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Kategorideki İlan İçin Ücret İadesi Sorunu

Sena