04 Eylül 2024 10:58

Merhaba,

Sahibinden.com üzerinden gerçekleştirdiğim bir alışveriş ile ilgili yaşadığım sorun hakkında sizlere başvuruyorum. Alışverişimde kullanılan "Param Güvende" hizmetiyle ilgili ciddi bir sorun yaşamış bulunmaktayım.

Siparişimle ilgili olarak satıcı ürünü 5 gün içerisinde kargoya vereceğim dedi fakat kargo iptal edilmiştir. Ancak, "Param Güvende" hizmeti kapsamında ödemiş olduğum 530 TL'nin geri iade edilmediğini belirtmek istiyorum. Yapmış olduğum başvurulara rağmen bu miktarın hesabıma geri aktarılmadığını görüyorum.

Bu durumu çözmek ve yaşadığım mağduriyeti gidermek adına yardımlarınızı rica ediyorum. İlgili işlemlerin bir an önce sonuçlanmasını ve ödememin geri yapılmasını talep ediyorum.

Yardım ve anlayışınız için teşekkür ederim.

Saygılarımla,

04 Eylül 2024 12:18 (Şikayetten 1 saat sonra)

04 Eylül 2024 16:40

Merhaba, Kullanıcımıza konu ile ilgili detaylı bilgi verilerek kullanıcımızın memnuniyeti sağlanmıştır. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Osman sonuçtan çok memnun

06 Haziran 2024 20:45