Betül sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden İlanda Kategori Değiştirme Yapılmıyor

Sahibinden İlanda Kategori Değiştirme Yapılmıyor
25 Eylül 2024 04:09

Sahibinden ilanda kategori değiştirme yapılmaması. Ücretsiz ilan verdim süresi bitince ücretini ödeyerek yeniledim fakat kategori değişerek "kat karşılığı satılık" yapılmış. İlan yayımlanmadı düzeltme istiyor ama düzeltme yapılmıyor öyle bir seçenek yok. Lütfen bu sorunu çözer misiniz

25 Eylül 2024 09:02 (Şikayetten 4 saat sonra)

27 Eylül 2024 16:18

Merhaba, Kullanıcımıza dönüş yapılarak şikayeti ile ilgili detaylı bilgi verilmiştir. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Betül
Betül
27 Eylül 2024 17:17

Ücret iadesi yapılmıyor, kategori değiştirme yapılmıyor, kat karşılığı şeklinde düzenlediğiniz ilan yayınlanamıyor? Bu nasıl bir sistem Sahibinden! Sizlerden şikayetçiyim kimse asla para verip ilanını yayınlamasın. İnsanları mağdur ediyorsunuz günlerdir bir sonuca varılmadı 310₺ param boşuna gitti

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Kategori Seçimi Nedeniyle İlanımı Düzeltemiyorum

20 Mayıs 2025 19:35
Buselik sonuçtan hiç memnun değil

Buselik
12 Temmuz 2024 06:14