Şükran sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden İlan Verebilmek İçin Saçma Sapan Veriler İstiyor

Sahibinden İlan Verebilmek İçin Saçma Sapan Veriler İstiyor
16 Ocak 2024 16:51

Sahibinden.com adlı sitede ilan yayınlamak istedim. Konu hakkında fazla bilgim olmadığı için damadımın telefonunu kullanarak ondan yardım istedim. Fakat site, ilanı yayınladıktan sonra hesabımı askıya aldı ve kimlik fotoğrafımı talep etti. Taleplerini yerine getirdim. Şimdi ise fatura bilgilerimi istemekteler. Sitede benzer durumlar yaşayan birçok kişinin olduğunu gördüm ve bu konuda internette çeşitli paylaşımlar yapıldığını fark ettim. Örneğin, bazı platformlarda bu tür durumları yaşayanlar hakkında başlıklar açılmış (1. Link https://eksisozluk111.com/sahibinden-com-dolandiricilari--5705556 2. Link https://forum.donanimhaber.com/sahibinden-com-kargo-dolandiriciligi--154877300). Hesabımın doğrulanması için hem e-devlet üzerinden onay, hem de telefon numarası istediler. Ayrıca kimlik fotoğrafımı da talep ettiler ve ben de güvenerek gönderdim. Şimdi ise fatura bilgilerini istiyorlar ve bu durum beni endişelendiriyor.

16 Ocak 2024 16:53

Dolandırıcılar sitede kol geziyor. Bize gelince hiç işine yaramayacak kimlik fotoğrafı fatura gibi bilgiler istiyor. Dolandırıcı haberi bile olmuş haberin linki https://www.youtube.com/watch?v=IfRDDUkZ6Po

16 Ocak 2024 17:07 (Şikayetten 15 dakika sonra)

18 Ocak 2024 16:08

Şikayete robot cevap veriyor. Sorun çözme girişiminde bulunmuyorlar.

18 Ocak 2024 18:31

Değerli Kullanıcımız, Şikayetiniz ile ilgili kayıtlı iletişim numaralarınızdan sizi aradık ancak ulaşamadık. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla sahibinden.com Destek Merkezi

Sahibinden.com'da Sürekli Kimlik Doğrulama Ve Hesap İptali Mağduriyeti

24 Haziran 2025 02:33

06 Ekim 2023 23:56
Sahibinden.com Usulsüz Hesap İptali

Yılmaz
23 Kasım 2024 02:34

01 Mayıs 2024 14:49
İkram sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2023 23:51
Sahibinden Usulsüz Kimlik Doğrulama