Ali sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden İlan Girişi (hata Kodu: Ral-0-)

25 Eylül 2023 23:29

(Hata kodu: ral-0-) veriyor ve ilanlarıma giriş yapamıyorum. Sabah beri kaç oldu denememe rağmen hiçbir müşterimin talebine cevap veremiyorum. En kısa zamanda bu mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Zaten piyasanın durumu belli bunun üstüne bir de üyeliğimize zam yaptınız ama iş yapacağız siteye giremiyoruz. İvedilikle çözüm bekliyorum...

26 Eylül 2023 12:28 (Şikayetten 12 saat sonra)

26 Eylül 2023 20:38

Merhaba, Kullanıcımıza dönüş yapılarak şikayeti ile ilgili detaylı bilgi verilmiştir. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Ali
Ali
27 Eylül 2023 00:01

Düzeltme yapıldığına dair bilgi verildi ancak sorun devam ediyor.

Cagri
Cagri

Aynı problemi yaşadım. Destek için ulaştım. Bir şey yapamıyorlar maalesef. İlan düzenlerken bir bug var. Birden fazla ilanda karşılaştım inatla çözmek istemiyorlar.

Aynı sorun bende de var ilan veremiyorum. (Hata kodu: ral-0-)

Canberk
18 Temmuz 2023 19:31

04 Eylül 2024 14:02
Sahibinden (Hata Kodu: Ral-1162-)
Fatih sonuçtan çok memnun

Sahibinden "Hata Kodu: Ral-3000-" Hata Kodu