Sahibinden 1151745023 Ankara Bahçelievler Yalan Kiralık Ev İlanı

01 Şubat 2024 10:00

30.01.2024 tarihinde sahibinden.com sitesinde kiralık ev ilanında kendisini evin sahibi Eyüp Kurtoğlu olarak tanıtan bir kişi tarafından mağdur edildim. Ev için iletişime geçtiğimde birden fazla kişinin ilgilendiğini ve hemen anlaşabilmek için kira ve depozito bedelinin gönderilmesi gerektiğini söyledi. Kendi adına kayıtlı olan IBAN adresine bir kira bedeline yakın bir ücret (11.500 TL) gönderdim. Sürekli olarak 'Cuma günü geleceğim, biz anlaştık.' diyerek beni oyaladı ve şu anda telefon aramalarıma cevap vermiyor. İlanı da siteden kaldırmış. Sonrasında yaptığım araştırmada, aynı evin fotoğraflarıyla birden fazla ilanın olduğunu ve hepsinin kaldırıldığını fark ettim. Sahibinden ilan numaraları: 1151745023, 1149221507, 1146710840. Bu üç ilan da aralıklı zamanlarda aynı ev için verilmiş ve büyük ihtimalle benden başka pek çok kişiyi de bu sahte ilanlarla mağdur etmişlerdir. Polise giderek şikayetçi olacağım ve avukatım ile dava açacağız, haklarımızı arayacağız. Sahibinden.com'un bu tür olayların artması karşısında çok acil şekilde önlem alması gerekiyor.

01 Şubat 2024 11:55 (Şikayetten 1 saat sonra)

02 Şubat 2024 14:33
Sahibinden.com Sitesinde Kiralık Ev

Sahibinden Üzerinden Kapora Yanıltıcılığı!

21 Ekim 2024 21:39

Esragül