11 Nisan 2024 01:26

10 Nisan 2024 bayramın ilk günü 7 yaşındaki kızım Pendik korusundaki, çam koza böceği isimli bir tırtıl çeşidinden zehirlendi. Dudakları ve yüzü şişmeye başladığı için acilen en yakın hastane olan Kurtköy Emsey hastanesine acile yetiştirdik. Acil doktoru Böcek zehirlenmesi dedi, bir serum taktılar. Odada saatlerce bekledik, biz gidip soru sormasak yanımıza uğrayan olmadı. Çıkışta ise 2 bin küsur tl fatura çıkardılar. Denetim yok mu bu hastanelere! Adı üstünde 7 yaşında zehirlenme vakası acil değil de nedir? Vatandaşın Acilde ücretsiz muamele görmesi sadece ölüm mü gerçekleştiğinde oluyor? Sonuna kadar şikayetçi olacağım! Hastanede itiraz ettiğimde solunum ve kalbi duranlara aciller ücretsiz diye de bir cevap aldım! Sağlık Bakanlığı yetkililerinin denetimlerini sıklaştırmasını rica ediyorum. Emsey yöneticilerinden de aldıkları parayı ivedilikle iade etmelerini istiyorum. Hastaneler ticarethane değil sağlık kuruluşlarıdır. Acile gelen zehirlenmiş çocuğa Bir serum, bir merhem reçete etmeye 2 bin küsur tl almak yanınıza kalmamalı!

Nurhan
13 Nisan 2024 16:15

Çocuğuma serum takıldı ve faturada SGK tarafından karşılanmayan hizmet bedeli 1,648 TL yazıyor. Serumu SGK karşılamıyor mu? Bu kalemin açıklamasını istiyorum

Sağlık Bakanlığı Hatalı EEG, İlgisiz Yaklaşım Ve Güven Sorunu: Medipol'de Hayal Kırıklığı

07 Temmuz 21:23

Sağlık Bakanlığı Kötü Muamele Ve İlgisizlik