Sağlık Bakanlığı Ekip Portal Saçmalığı

20 Şubat 2024 11:27

55 gündür hakkımız olan becayiş talebimizi ekip portal sistemi yüzünden bir türlü gerçekleştiremiyoruz. Kimi arasak çözüm yok. Neden?
Yazılım da hata var. Program yazılımcılarına da ulaşmak imkansız.
Bu sorunu ne zaman giderecekleri muamma resmen...
Peki bizim ne suçumuz var.
Kanunun bize sağladığı hakkı istiyoruz.
Herhangi bir illegal istek yok.

Yorumlar (6)

Ersan
Ersan

Şu an becaişle alakalı ekip portal yazılım sorununu yaşıyoruz tavsiyesi olan var mı acaba

Sabri
Sabri

İyi günler belki bir yararı olur diye paylaşıyorum, bunları anlamak için haftalardır uğraşıyorum. Çalıştığınız hastanenin personel işleri medulla giriş ve ayrılış işlemlerinizi yapmaya yetkili, İl Sağlık Müdürlüğünün reçetem birimi ise reçetem sistemine tescil bilgilerini ekleyip çıkarabiliyor. Hastanenin personel işlerinin reçetem sistemine en ufak bir müdahale yetkisi yok, İl Sağlık Müdürlüğünün ise medulla giriş ayrılış yapma yetkisi yok. Hastanenizin personel işlerini arayıp hastaneden ayrıldıysanız medulla kaydınızı kapatmasını talep ederseniz otomatik olarak ekip portal sisteminden düşüyor ve yazılım destek talebinizde bekleyen sorun otomatik olarak çözülüyor. Sağlık Bakanlığının da ekip sistemi üzerindeki bilgilerinizi düzeltme yetkisi yok ve bu üç kurumunda birbirlerinden haberi yok. Medulla sistemi bilgileri için titck yı aramanıza ya da yazılım destek sağlık govtr ye destek talebi oluşturduğunuzda onlarında yetkisi olmadığını anlıyorsunuz, böyle saçma sapan bir durum umarım faydası olmuştur.

İrem
İrem

Siz bir çözüm bulabildiniz mi bizde aynı problemi yaşıyoruz maalesef

Barış

Çok oldu. Neredeyse 2 ay oldu.

Devran
Devran

Hocam sorunu çözebildiniz mi benimde ekipportal kaynaklı ayrılışım olmuyor en son firmaya yönlendirildi dedi bilgi veren de yok sadece bekleyin diyorlar

Barış

Yok hocam bekliyoruz. Yazılımdan ötürü sorun yaşanıyor.

Sağlık Bakanlığı Ekip Portal Sisteminin Eksikleri

09 Şubat 2024 17:45

Sağlık Bakanlığı Evrak İşlemleri Karmaşası Ve Mağduriyet!

18 Ocak 2024 23:53

Sağlık Bakanlığı Kategorileri