Sağlık Bakanlığı Dizinde Sorunu Olan Hastalara, Devlet PRP Ve Kök HÜCRE"Yİ Karşılamalı!

29 Şubat 2024 15:2833.978

Dizlerimde sıvı kaybı kıkırdak aşınması var. Zamanında devlet hastahanelerinde ücretsiz PRP ya da kök hücre yaptıramadığım için dışarıda'da astronomik fiyatlar olduğu için dizlerim protezlik hale gelmiş yaşım 59... Hatta destekleyici kolajen ilaçları bile karşılanmıyor ve piyasada korkunç fiyatlara satılıyor! Sağlıklı bireyken yürüyemiyorum.

Diz eklemleri ile koruyucu ve kalıcı tedavileri Sağlık Bakanlığı tarafından kesinlikle karşılamalı!. Çünkü ülkede nedense diz konusunda çok hasta var. Genç ve sağlıklı bir insan resmen özürlü duruma düşüyor! Üstelikte özürlü raporu'da verilmiyor.

Artık bu duruma el atılmadı o"kadar çok mağdur var"ki bizlerin bu sorununa çözüm üretmeliler. Sayın vekiller ve bakanlık bu konuda çalışma başlatmalı. Artık dizini kaybetme durumuna düşürülen insanlar kurtarılmalı sağlık güvencesinden bu tedavileri karşılanmalı...

Yorumlar(7)

17 Haziran 2025 21:21

Yozgat Yerköy devlet hastanesinde ücretsiz yapılıyor PRP ama çok erken gitmelisiniz Google'dan bakın ücretsiz yapılıyor

9 Mayıs 2025 05:44

Çok haklısınız maalesef böyle bir durumda insan engelli gibi oluyor Devlet el atmalı bu konuya

3 Nisan 2025 21:40

Kesinlikle destek veriyorum bende 39 yaşındayım sol dizimde 3. Dereceden menisküs yırtığı oluştu ameliyatsız kök hücre ve fizik tedavi öneriyorlar. Kök hücreyi sağlık sigortamız karşılamıyor en azından yarısını karşılasa ne olurdu. Dışarıda 30 40 bin tl bantlarında fiyatlar istiyorlar. Özele mahkum hale geliyoruz. Fizik tedavide de devlette sıralar aylar sonrasına veriliyor. Bu durumdan çok muzdaribiz. Devletimiz bu duruma el atmalı insan sağlığından daha değerli ne olabilir.

26 Haziran 2024 19:58

Kesinlikle haklısınız. Artık bu sorun, günümüzde erken yaşlarda da oluşabiliyor. Normal bir yaşantınız varken birden bire kendi işinizi göremez, pasif bir duruma düşüyorsunuz. Tedavi maliyetleri; Hyaluronic acid enjeksiyon dahil özel hastanelerde normal bir vatandaşın karşılayabileceğinden çok yüksek.

14 Mayıs 2024 01:27

PRP devlet hastanelerinde ne zaman ücretsiz yapıldı? Hiç zannetmiyorum.

Sağlık Bakanlığı Ankara'da Bir Hastane Deneyimi Ve Yaşanan Sorunlar

27 Nisan 2024 02:021.946

Öncelikle hastanenin hasta kayıttan başlayan başıma gelen bu rezil serüveni anlatacağım. Hasta kayıt kısmına gittiğimizd...

Sağlık Bakanlığı Devlet İmplant Yapmıyor

28 Eylül 2023 17:23106.723

3 ay kadar önce Kartaldaki diş hastanesine gittim devlet tabii ki. Önceden orada dişime kaplama yapılmıştı. Porselen diş...

Sağlık Bakanlığı Devlet İmplant Yapmıyor
2 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
Sağlık Bakanlığı Göçmen Sağlık Merkezi Büyükçekmece'de Muhatap Yok!

Sağlık BakanlığıGöçmen Sağlık Merkezi Büyükçekmece'de Muhatap Yok!

Nuray
Sağlık Bakanlığı Hastanede Oda Yok Çocuğum Acı Çekiyor!

Sağlık BakanlığıHastanede Oda Yok Çocuğum Acı Çekiyor!

İsmail
Sağlık Bakanlığı Hastaneden Şikayetçiyim 2. Katta Kimse İlgi Göstermiyor