Sağlık Bakanlığı Alternatif Tıp, Suluk Tedavisi, Hacamat

25 Haziran 2023 12:52

Alternatif tıbba hiçbir zaman karşı olmadım gerektiği yerlerde faydalı olduğunu düşünüyorum fakat başımızdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Bu durumda olanlar ya da olabilecekler varsa bir kez daha düşünsünler annemin boynunda ufak bir şişlik çıktı devlet hastanesinde araştırdık ameliyat olması gerekiyordu fakat annem ameliyattan korktuğu için alternatif tıbba yani suluk tedavisi hacamat vs bunlara yöneldi ve onlarda sağ olsunlar kistin iyi huylu mu kötü huylu mu daha doktorlar bile belirleyememişken umut verdiler ve bu tedavilere başladılar. Aylarca zaman kaybettik ve o şişlik ayva büyüklüğüne geldi. Küçük bir operasyon riskli bir hale geldi. Şükür ki maddi imkanlarımız vardı iyi bir profesör bulduk hasarsız atlattık fakat olmasaydı ne olacaktı? Size söyleyeyim annem sakat kalacaktı bu durumda olanlar veya olabilecekler için yazma gereği duydum. Hayatınız oyuncak değil dinimizi de alet ederek insanlara umut verip zaman kaybettiriyorlar bu mesleği yapanlar biraz Allah korkunuz varsa sadece işe yarayacağı konularda insanlara umit verin. Gerektiği yerde tıbba yönlendirin insanları sağlık bu oyuncak değil üç kuruş para için hakka girmeyin.

Sağlık Bakanlığı Devlet Hastanesi Şikayeti

05 Şubat 2025 17:22