E-Nabız MR Görüntüleme Sorunu: Çözüm Arayışı

01 Kasım 2024 01:48

Uzun süredir Disk bozukluğu sebebiyle tedavi görüyorum. Devlet hastanesinde çektirdiğim MR görüntüsü ilk başlarda e-Nabızda gözükürken 4 aydır gözükmüyor. Özel hastanede çektirdiğim MR sisteme yüklenmiyormuş e-Nabıza olmadığı için CD ve raporu yanımda taşıyorum. Daha önce de buraya yazdım ama dönen olmadı. Şikayetlere baktığımda bu durumla karşılaşanlar olmuş acaba onlar çözebildi mi?
Sorularım şunlar;
1. MR'ım e_Nabızda da yeniden görünmesi için ne yapmam lazım
Not: Alo 190 na sorduğumda hastane ile görüşün denildi. Devlet hastanesiyle görüştüğümde yetkili hanımefendi bizlik durum yok sistemsel olabilir dedi.

2. Sorum ise; Özel hastanede çekilen MR neden e-Nabızda görünmüyor CD ve Rapor veriliyor anlamadım.

Gökhan
Gökhan
29 Aralık 2024 01:56

Bu şikayetten yaklaşık bir hafta sonra randevu için hastaneye gittiğimde Hastanenin MR bölümüne tekrar sorunu dile getirdim. Allah razı olsun görevli olan bir hanımefendi olaya açıklık getirdi. Nisan 2024 itibariyle Hastaneden kaynaklı bütün MR görüntüleri hem E-nabızdan hem de hastanenin sisteminden silinmiş. Bunun nasıl olduğunu bilmiyorlar kısacası panikle korkarak girdiğim MR görüntülerim gitti, bu kadar süre araştırdım net açıklama yapılmamıştı. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara duyurulur. Öğrendikten biraz geç yazdım buraya yazdığımı unutmuşum aklıma gelince bilgi için yazmak istedim.

06 Ocak 2025 11:42

18 Mart 2024 09:59