Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Bitci Global'de Kayıp Varlıklar

Bitci Global'de Kayıp Varlıklar
29 Kasım 2024 22:40

Bitci Türkiye'de X trm bakiyem vardı, bugün Bitci Global'de işlem yapmaya devam edecekmiş. Bitci Türkiye'de görünüyor ama Bitci Global'de varlıklarımda görünmüyor. Globalde görünmesi için mail attım, yazdım. Cevap veren yok, nasıl yapacağımı da bilmiyorum. Paramı geri nasıl alacağım bilmiyorum, globali kullanmayı da bilmiyorum. Yardımcı olan yok.

01 Aralık 2024 23:46

Bitci globale girip işlem yapmak istiyorum ama SMS şifresi gelmiyor üç gündür yapamadılar mağdur oldum dönüş yapan yok mail atacağız deyip atmıyorlar çözüm yok hatla ilgili sorun da yok hala yetersizler ve paramla rezil oldum güven bitti resmen yerli olacağız bir de

1733085973518.screenshot-2024-12-01-21-59-40-037-comandroidchrome.jpg
01 Aralık 2024 21:16

4 gündür uğraşmaktan yoruldum bitci globale giremiyorum ya error hatası veriyor ya da SMS gelmiyor her şeyi yaptım umursamaz bir müşteri hizmetleri destek ekibi standart cevap veriyorlar bu kadar sorumsuz olunmaz yarın SPK ve CİMER'e şikayet edeceğim yeter artık

30 Kasım 2024 01:20 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba , Talebinizi ilgili ekibimize iletiyoruz. En kısa sürede iletişim bilgilerinizden ulaşım sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla Bitci Destek Ekibi

01 Aralık 2024 12:28

Yapılan bir şey yok bitci globale aktarın dediler aktardım sattım paramı geri çekemiyorum, varlıklarımda yatırma çekme menüsü yok şaka gibi SPK'ya şikayet edeceğim yeter ya

01 Aralık 2024 21:52

Ayşegül
17 Haziran 2025 12:05
"Teşekkürler"
bitci-globale-geciste-hesaba-erisim-sorunu-ve-destek-eksikligi-1.docx
Tc Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Tc Mehmet
16 Şubat 2024 10:59
Bitci Global Cüzdanımdaki Coinleri Almama İzin Vermiyor.
Bitci Global Cüzdanımdaki Coinleri Almama İzin Vermiyor.

Kadir
25 Şubat 2025 11:31