Saba TV Açılmayan Üründe Garanti Bitmesi

Hikmet
27 Eylül 2024 16:17

Saba 55 TV ürünü 18/3/2022 tarihinde aldım. Ürünün kurulumu için saba servisi arayarak montaj yaptırmak istedim. Ürün alındığı günden beri kutusunda durmaktadır. Servis tarafından açılmıştır. Garantisinin alındığı tarih itibariyle 2 yılı geçtiği için garantisinin bittiğini ifade ettiler. Kurulumunu yapmadılar. Daha önce de ürün alıp servis açmaya geldiğinde fatura kesilen tarih itibariyle garantisi başlar ifadesi ile karşılaşmadım. Yerli ürün atmaca elektroniğin bu tutumu beni tüketici olarak çok üzdü. Kullanmaya başlamadığımız bir ürün ve servis tarafından kurulum mecburiyeti olan ürünün garantisi bittiği için kurulum yapamaması çok ilginç. Tüketiciyi mağdur eden böyle bir tutumdan vazgeçmesi dileğiyle iyi günler diliyorum.

30 Eylül 2024 16:48 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sevgili Müşterimiz, Ben Şikayet Yönetim departmanından Sedef. Şikayetiniz ile ilgili sizleri aradık fakat ulaşamadık. Yaşamış olduğunuz sorun ile ilgili Müşteri İletişim Merkezimizi arayabilirsiniz. Onvo Müşteri İletişim Merkezi

Efe sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2023 00:58

Sıla
13 Temmuz 2023 13:46
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
14 Ağustos 2023 12:03
Samsung Marka Garanti Sorunsalı.
Samsung Marka Garanti Sorunsalı.
Arda sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2024 10:56
Hasan sonuçtan çok memnun

Hasan
06 Haziran 2024 17:08
"Televizyonumuz 2 ay ile garanti dışına çıkmış olsa da ücretsiz olarak tamiri yapıldı. Bu süreçte emeği olan herkese teşekkür ederim."