Versace Saatte Sürekli Gösterge Problemi Ve Güven Kaybı

Versace Saatte Sürekli Gösterge Problemi Ve Güven Kaybı
13 Kasım 2024 15:57

Versace marka saatimle ilgili yaşadığım sorunlar var ve ben karşımda kesinlikle muhatap bulamıyorum. Sürekli mail yazdırıyorlar ama dönüş yok. Eşim için satın aldığım bu saati, kaliteli ve güvenilir bir marka olduğu için tercih ettim. Ancak, karşılaştığımız problemler nedeniyle büyük hayal kırıklığına uğradık. İlk olarak saatin içerisindeki gösterge pulu düştü ve garanti kapsamında onarım için gönderdik. Yolda Saat garanti sürecinden dönerken, başka bir gösterge pulu da düşmüş tekrar gelmeden bir daha garantiye göndermişler. Saat geldi. Tekrar kullanmaya başladığımızda, bir hafta sürmeden başka bir gösterge pulu daha düştü.
Bu sorunlar, markaya olan güvenimizi ciddi şekilde sarstı. Versace gibi bir markanın kalite standartlarına uygun olmayan bir ürünle karşılaşmak büyük bir hayal kırıklığı.
Bu durumu yaşamış biri olarak, saatin sadece onarılıp gönderilmesini değil, iade edilmesini talep ederken bana gelen mesaj garanti kapsamında daha 3 aylık saatten 500 lira bakım ücreti istenmesi beni şoka uğrattı. Kesinlikle güvenim kalmadı ürünlerinin orijinalliği hakkında da hiçbir güvenim yok. Yaşadığımız bu hayal kırıklığının bir an önce giderilmesini ve müşteri memnuniyetine önem verilmesini umuyorum. Keşke dünyanın cirosunu yaparken müşteri hizmetlerinde çalışacak elamanlarda alsaydınız. Ve önceliğiniz gerçekten müşteri memnuniyeti olsaydı. Talebim doğrultusunda istediğim gibi geri dönüş yapılmazsa kesinlikle resmi mecralara şikayette bulunup dava açacağım.

13 Kasım 2024 16:23 (Şikayetten 25 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Gönderilen bilgilendirmede belirtildiği gibi işlem bedeli 0 TL dir. Bedelsiz onarım yapılacaktır. Saygılarımızla

Emine
Emine
13 Kasım 2024 18:52

Daha sonra bu sorunlarla tekrar karşılaşırsak ne olacak neden sadece işinize gelen kısmı cevapladınız?

14 Kasım 2024 17:04

Merhaba Değerli Müşterimiz, Ürün garanti süresi 2 yıldır. Tekrar sorun olmadı halinde incelenmesi adına garanti belgeniz ile birlikte teknik servise gönderebilirsiniz. Saygılarımızla

08 Temmuz 2025 14:10
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2024 15:46
Saat Ve Saat Satış Sonrası Problemli.
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2023 07:39
Gökay sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2023 18:12
Saat Ve Saat Garantisi Olan Saatimi Tamir Edemiyor, Saatim Ortada Yok.

Saat & Saat Versace Saat Kordonu Sorunu Ve Garanti Hizmeti Eksikliği

Lapsekili