Versace Saatimde Replika İddiası Ve İlgisizlik Sorunu

21 Ekim 2024 15:543.503

Saat & Saat satıcısı olan Hepsiburada üzerinden satın aldığım Versace marka saatimi 17 Ekim tarihinde kordon küçültme amacıyla İzmir Forum Bornova mağazasına götürdüğüm de Tamir işiyle ilgilenen U*** bey ürünü eline aldığında ürünün replika olduğunu beyan etti ve bu konu da kesin olduğunu belirtti. Ben ürünü bilerek Saat & Saat firmasından aldığımı belirtmedim. Bakalım daha ne kadar iddialaşacak diye ama ısrarla özellikle çakma olduğunu söyledi. Daha sonra ürünü Saat & Saat den aldığımı belirttiğim de herkes tabiri caizse kekeme ye döndü. Ürünle ilgili sayfasından şikayette bulundum. 1 kez dönüş yapıldı. Daha sonra hiçbir şekilde dönüşte olmadı. Ürünü iade olarak istemiyorum. Orada bir ton müşteri içerisin de rezil oldum. Geri dönüş yapılsın lütfen

21 Ekim 2024 16:28 (Şikayetten 33 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşamış olduğunuz deneyimden dolayı Saat & Saat olarak sizden çok özür dileriz. Şikayetiniz iletilmiş olup, aksiyon alınacaktır. Telefon görüşmesinde ürünü firmamız garantisi altında olduğu bilgisi iletilmiştir. Saygılarımızla

Buket
21 Ekim 2024 17:06

Bu ürün ile ilgili ancak müşteri memnuniyetini önemsiyorsanız ve benim orada bir ton müşteri içerisin de rezil olmama rağmen bu ürünü ücretsiz olarak hediye etmenizi bekliyorum.

22 Ekim 2024 09:35

Merhaba Değerli Müşterimiz, Ürünün ücretsiz hediye edilmesi mümkün değildir. Tarafınıza belirtildiği gibi ürün firmamızın garantisi altındadır. Saygılarımızla

Buket
21 Kasım 2024 16:45

Eee sonuç olarak ne yapıldı? Bir daha asla sizden alışveriş yapmayacağım. Ayrıca konuyla bir ilgilenilmedi bile.

9 Kasım 2024 09:32

Merhaba buket hanım saati naptınız orijinallik konusunda nasıl bir yol izlediler orijinal mıymış değil mi, iade ettiniz mi

Saat & Saat Garanti Süresinde Tamir Edilemeyen Saat

28 Eylül 2024 15:372.109

01.02.2022 tarihinde EFT2022000001035 numaralı fatura numarasıyla Saat & Saat'ten almış olduğum Versace kol saatim, aldı...

Saat & Saat Versace Saatte Yaşanan Kordon Sorunu Ve Servis Problemi

23 Ağustos 2024 09:562.318

Saat & Saat Exclusive mağazasından 16.06.2024 tarihinde Versace saat aldım. Ürünü üçüncü kez kullanmamda saat durduk yer...

1 Destek

Saat & Saat Resmi Sitesinde Garantisi Yok Görünen Versace Saat

22 Aralık 2023 12:462.452

Hepsiburada üzerinden aldığım (sipariş no: 360955399) Versace VRSCVE3CA0623 Kadın Kol Saati modelinin kutusundan çıkan k...

Tümünü Gör
Saat & Saat Jacques Philippe Saat Kalitesizliği Ve Hatasız Kullanıcıya Ücret Talebi!

Saat & SaatJacques Philippe Saat Kalitesizliği Ve Hatasız Kullanıcıya Ücret Talebi!

Ahmet
Saat & Saat Versace Kol Saati'nin İndeksi Yerinden Çıktı

Saat & SaatVersace Kol Saati'nin İndeksi Yerinden Çıktı

Cem
Saat & Saat Garanti Sorunu!

Saat & SaatGaranti Sorunu!

Ahmet
Saat & Saat Teknik Servise Ulaşamıyorum

Saat & SaatTeknik Servise Ulaşamıyorum

Emrah
Saat & Saat Pişmanlıktır!

Saat & SaatPişmanlıktır!

Ömer
Saat & Saat Mağdurum Yalan Söylediler, Saati Bozuk Gönderdiler!

Saat & SaatMağdurum Yalan Söylediler, Saati Bozuk Gönderdiler!

Derya

Öne ÇıkanKonular