Buket sonuçtan hiç memnun değil

Versace Saatimde Replika İddiası Ve İlgisizlik Sorunu

21 Ekim 2024 15:54

Saat & Saat satıcısı olan Hepsiburada üzerinden satın aldığım Versace marka saatimi 17 Ekim tarihinde kordon küçültme amacıyla İzmir Forum Bornova mağazasına götürdüğüm de Tamir işiyle ilgilenen U*** bey ürünü eline aldığında ürünün replika olduğunu beyan etti ve bu konu da kesin olduğunu belirtti. Ben ürünü bilerek Saat & Saat firmasından aldığımı belirtmedim. Bakalım daha ne kadar iddialaşacak diye ama ısrarla özellikle çakma olduğunu söyledi. Daha sonra ürünü Saat & Saat den aldığımı belirttiğim de herkes tabiri caizse kekeme ye döndü. Ürünle ilgili sayfasından şikayette bulundum. 1 kez dönüş yapıldı. Daha sonra hiçbir şekilde dönüşte olmadı. Ürünü iade olarak istemiyorum. Orada bir ton müşteri içerisin de rezil oldum. Geri dönüş yapılsın lütfen

21 Ekim 2024 16:28 (Şikayetten 33 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşamış olduğunuz deneyimden dolayı Saat & Saat olarak sizden çok özür dileriz. Şikayetiniz iletilmiş olup, aksiyon alınacaktır. Telefon görüşmesinde ürünü firmamız garantisi altında olduğu bilgisi iletilmiştir. Saygılarımızla

21 Ekim 2024 17:06

Bu ürün ile ilgili ancak müşteri memnuniyetini önemsiyorsanız ve benim orada bir ton müşteri içerisin de rezil olmama rağmen bu ürünü ücretsiz olarak hediye etmenizi bekliyorum.

22 Ekim 2024 09:35

Merhaba Değerli Müşterimiz, Ürünün ücretsiz hediye edilmesi mümkün değildir. Tarafınıza belirtildiği gibi ürün firmamızın garantisi altındadır. Saygılarımızla

21 Kasım 2024 16:45

Eee sonuç olarak ne yapıldı? Bir daha asla sizden alışveriş yapmayacağım. Ayrıca konuyla bir ilgilenilmedi bile.

Yiğit
Yiğit

Merhaba buket hanım saati naptınız orijinallik konusunda nasıl bir yol izlediler orijinal mıymış değil mi, iade ettiniz mi

Gökçen
28 Eylül 2024 15:37

Saat & Saat Versace Saatte Yaşanan Kordon Sorunu Ve Servis Problemi

23 Ağustos 2024 09:56
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Saat & Saat Resmi Sitesinde Garantisi Yok Görünen Versace Saat

22 Aralık 2023 12:46