Royale Online Young Çalındı GM Bulamıyorum

12 Mayıs 2024 18:51854

Merhaba, oyuna başlayalı 1-2 hafta oldu. Hesabımda 183 milyon vardı; 1-2 saat sonra tekrar hesabıma girdiğimde bakiyemi 120 milyon olarak gördüm. Oyunda bir yönetici bulamıyorum. Hesabımın girişlerinin kontrol edilmesini istiyorum. Panellerden bakılmalı; bu para nereye gitmiş? Oyunun yöneticisi, lütfen bana ulaşın. O kadar emek veriyorum, gecemi gündüzüme katıyorum ve 60 milyondan fazla kaybım var. Bunun acil olarak bana bildirilmesini istiyorum. Aşağıdaki ekte görebileceğiniz gibi, ilgili resimler mevcuttur. Eksilen para miktarını galeriye girdiğimde fark ettim.

12 Mayıs 2024 19:27

E-posta adresimi güncelledikten sonra 63 m ye yakın para bugu oluştu bana lütfen ulaşın o kadar emek verip yapıyoruz nereden baksan şu an 60m 1.500₺

19 Haziran 2024 16:10 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhaba Yiğit Bey, Geç dönüş için lütfen kusura bakmayınız. Size daha önce arkadaşlarımız destek sistemi üzerinden yanıt vermiş. Buradanda yanıtsız kalmamanız için tespitimizi aktarıyorum; Cennetin Gözü Bilezik+8 'i 65 Milyon Yang'a satın almışsınız. Buradaki sizi endişelendiren farkın sebebi bu görünmektedir. Keyifli günler dileriz.

Yasin
Yasin
Benzer Şikayeti Var
3 Haziran 2024 04:48

E posta adresini nasıl güncelledin yardımcı olur musun kayıtlı e posta güncellemek istiyorum eskiye ulaşamıyorum

101 Okey Plus Çipim Kendiliğinden Azalıyor

İbrahim
8 Ocak 2024 01:111.325

Oyuna girdim ve baktım ki cebimdeki para kendiliğinden azalmış. 117 milyon vardı, oyuna girdiğimde 87 milyon kalmış. Hes...

Hesabımdan Çekilen Paralar Nerede?

Samet
13 Şubat 2025 10:00308

Hesabımdan iki kere para çekilmiş, toplamda 480 milyon paramı hemen iade edin. Örnek olarak, dün gece 310 milyonum vardı...

Garena Free Fire Hesabımın Askıya Alınması

Azimenur
12 Aralık 2023 19:25539

Hesabıma bir hafta önce girdiğimde 'Hesabınızda anormal hareketler tespit ettik, inceleme yapılıyor.' gibi bir uyarıyla ...

Tümünü Gör
Royale Online Pazardaki Eşyaların Satıştan Sonra Hesapta Oyun Parası Hesaba Düşmedi

Royale OnlinePazardaki Eşyaların Satıştan Sonra Hesapta Oyun Parası Hesaba Düşmedi

Royale Online Vallahi Bıktık

Royale Online VallahiBıktık

Kerem
Royale Online Derhal Sohbet Banımın Kaldırılmasını Rica Ediyorum Küfür Yok Neden?

Royale Online DerhalSohbet Banımın Kaldırılmasını Rica Ediyorum Küfür Yok Neden?

Oktay
Royale Online Alttaki Exp Halkası Dolduğunda Oyundan Atıyor!

Royale Online AlttakiExp Halkası Dolduğunda Oyundan Atıyor!

Şahin
Royale Online Oyun Hatası

Royale Online OyunHatası

Ökkeş
Royale Online Giriş Esnasında Oyundan Atıyor!

Royale Online GirişEsnasında Oyundan Atıyor!

Samet