Semra sonuçtan hiç memnun değil

Romatem Doktorlar Odasından Kovuyor

Romatem Doktorlar Odasından Kovuyor
Semra
26 Mayıs 2024 20:10

Doktor odasından kovdu. CİMER'e şikayet et kendi dükkanıymış gibi bir daha da buraya gelme diyerek kapıyı suratımıza çarptı. 22.03.2024 de sol kolumda uyuşma, boyun ve bel ağrısı ile iltihaplı romatizma şüphesiyle hastaneye geldim. Devlet hastanesinden beter kayıt işlemlerinin yapıldığı ön bankoda sürekli bir kaos vardı.

Muayeneye hiç randevu saatinde giremiyorsun. Sonuç göstermek için 2.5 saat bekletildim. Acil diye bir kavram yok, kolun da kopsa sıranı bekleyeceksin. Sekreterler gergin. Fizik tedavi almadığınız sürece rapor verilmiyor. Doktorların dinleme ve muayene etme hızları zamanla yarışıyor. Romatoloji doktoru ****** bey ile iltihaplı romatizma için tedaviye başladık.

Kendisi rahat davranışları ve teşhislerle ilgili açıklama yapmaması, bugün git yarın gel tavrıyla konuşması ve itiraz edince konuşmamızı beğenmeyip ayağa kalkarak kapıyı açıp bizi odadan kovması, arkamızdan CİMER'e şikayet et demesi, bir daha da gelme diyerek kapıyı suratımıza kapatması da ayrı bir şikayetimdir.

Alanında uzman doktorlar olabilirler ama hastayı bu kadar yormak, bekletmek, strese sokmak ve odasından kovma haklarını kimseye vermez. Fizik tedavi alınan yerde ekipman eksik. Kadın erkek karışık, erkek hasta atletiyle geliyor ve kimse uyarmıyor.

26 Mayıs 2024 22:03 (Şikayetten 1 saat sonra)
10 Haziran 2024 11:44

Cem sonuçtan çok memnun

Tedavi Sürecinde Artan Ağrılar Ve Memnuniyetsizlik

28 Ekim 2024 10:47
"Hızlıca tarafıma ulaşıldı, ilgilerinden dolayı özellikle Fizyoterapist Turgay beye teşekkür ediyorum, kendisi tedavimle ilgileniyor, umarım bu sefer çare olacaktır şikayetlerime"
Kardelen sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Romatem Sonrası Nöropatik Ağrı Başladı

Kardelen
18 Haziran 2024 04:00

Romatem Bursa Hastanesi Mağduruyuz!

Necro
20 Eylül 2024 14:01
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Fizik Tedavide Yetersiz Hizmet Ve Haksız Ücret Talebi

Ömer