Bedriye
30 Aralık 2024 18:56

Rokubet'e üye oldum. Para yatırdım, daha sonra oyunlar eğlence oyunu olarak gözüküyordu. Ben de siteden vazgeçtim, paramı çekip hesabı kapatmak istedim. Yatırdığım para için hesap doğrulaması istendi. Kimlik ön ve arka yüzü, kredi kartı ön ve arka yüzü, ev adresi gibi bilgileri paramı geri çekmek için verdim ama paramı yine çekemedim. Bu sefer de önce verilen bonusu kullanmanız lazım dendi ve olan parama da el konuldu. Hesabı kapatmak istediğimde arayacaklarını söylediler ama aramadılar. Canlı desteğe bağlandım, ısrar üzerine şikayette bulunacağımı, beni zorunlu bırakıp kimlik ve kart bilgilerimi aldıklarını söyleyince hesabı kapattılar. Ama bu siteye girmeyin ve şu an kimlik bilgilerim ellerinde. Bu saatten sonra benim adıma yapılan işlemlerde savcılığa şikayet dilekçesi oluşturacağım. Ben hesabımı kapattım. Kimlik bilgilerimle para yatırma, çekme, şirket kurma gibi vesaire yapılan işlemlerden Rokubet sorumludur.

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
15 Temmuz 2024 00:08

Rokubet Para Çekme Talebim Gerekçesiz Olarak Reddedildi Çözüm Sunulmuyor

Yiğit
05 Ekim 2025 01:04

Uğur
19 Mart 2024 02:15
Sekabet Hesabımın Bloke Edilmesi
Sinem sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Sinem
02 Temmuz 2024 10:13