Ceylan sonuçtan çok memnun

Roborock S8 Pro Ultra: Beklenmedik Performans Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Erişimsizliği

25 Aralık 2024 11:52

Tam 20 eylülde aldığım Roborock s8 Pro Ultra cihazı 2 ay içinde ses değiştirmeye ve daha öncesinde de engelleri tanımayıp çarpmasına karşılık önlem almaya çalıştık ama olmadı. Engellere bant yapıştırdık çarpmasın diye ancak ısrarla gidiyor göremiyor. Bunca para verip aldığımız üründen bu performansı beklemiyorsunuz haliyle. Değişim için incelemeye göndereceğim, w app müşteri hattına da zaten ulaşamıyorsunuz, ulaşınca da tam randıman yok. Temizlemesi ve kendini yıkaması memnunum ama cihaza nasıl zarar verdiğini siz de görün lütfen ona göre tercih edersiniz.

25 Aralık 2024 12:03 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Merhaba değerli müşterimiz, Robot Süpürgeniz ile alakalı sorun yaşadığınızı görmek üzücü ve bunu çözmek için elimizden geleni yapmaya çalışacağımızdan emin olabilirsiniz.48 Saat içinde size ulaşacağız. Roborock Türkiye Müşteri Hizmetleri, Saygılarımızla.

25 Aralık 2024 12:16

İletişime geçebilirsiniz

08 Şubat 2025 18:41

Merhaba, telefonda sorununuz devam ederse buradan yazın demiştiniz. Devam etmekte ve inceleme için göndermek istiyorum. İletişime geçer misiniz lütfen

08 Temmuz 2025 13:44

Merhaba buraya yüklediğim videolara rağmen sorun yok diye servis raporu göndermişsiniz raporla beraber ve elimdeki videoyla Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim bu şekilde kabul edemem ürünü. Yüklediğim rağmen kabul edilmedi üründe herhangi bir küsur yoktur rapor verildi

08 Temmuz 2025 13:49
roborock-s8-pro-ultra-beklenmedik-performans-sorunlari-ve-musteri-hizmetleri-erisimsizligi-1.jpg

Bu fiyatlara çıkıp cihaz alıyorsanız arkasında durmadıklarını da görün istiyorum. Ürünün gönderilmesini bekliyorum 3 defa servise göndermek için beklemeyeceğim. Geldiği gibi Bakırköy Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım

22 Eylül 2024 15:58
Roborock S8 Pro Ultra Süpürge
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2024 22:33

Mesure
21 Ağustos 2024 14:10
Derin sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2024 00:31
Roborock Q8 Max Plus: Hayal Kırıklığı Ve Garanti Sorunları
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2025 21:15

Roborock Kategorileri