Şeyma
10 Kasım 20:19

Roborock S7 lidar hatası
18.01.2023 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan çeyizime aldığım Roborock S7 robot süpürgeyi 10.10.2024 tarihinde açtım. Cihazın programını yükleyip son güncellemesini yaptım, şarjı olmadığı için geceden şarja taktım. Sabah süpürgeyi kullanmak üzere haritalandırma yapmaya çalıştığımda, etrafında hiçbir engel olmamasına rağmen kendi ekseni etrafında sadece 2 kez dönüp lidar hatası vermeye başladı. İnternetten baktığımda, hafif nemli bezle sensörlerin silinmesi gerektiği, yazılım güncellemesi gerektiği, cihazın sıfırlanıp yeniden kurulması gerektiği bilgileri yer alıyordu. Hepsini sırayla denedim ama sonuç değişmedi. Cihaz sadece kendi etrafında dönüp lidar arızası vermeye devam etti. Hiç kullanılmamış, kutusundan dahi çıkarılmamış, hiçbir darbe almamış, çeyiz için saklanmış bir cihaz ilk kullanımda nasıl böyle bir hata verebilir? En iyisi olsun, en güzeli olsun diye Roborock markasına güvenip diğer markaların 2 katı fiyat ödedim. Acilen sorunuma çözüm bekliyorum. Şikayet sitelerinde bir süre kullandıktan sonra bu arızayı alan çok fazla kişi olmuş, ancak ben bir kere bile kullanamadan aynı arızayı aldım. Hiç kutusundan çıkarılmamış bir cihazın garantiye gidecek olması içler acısı. Fotoğraflardan da cihazın temizliğinden de hiç kullanılmamış olduğunu anlayabilirsiniz.

Roborock Şarj İstasyonundan Ayrılınca Cihaz Kapanıyor.

08 Aralık 2023 19:00

Roborock Müşteri Hizmetleri Ve Yanıltıcı Servis Sorunu