Retro Oyun Konsolu Bağlantı Sorunu

Robo Türkiye'den retro oyun konsolu aldım. İki adet kablo takılması gerekiyormuş. Birini konsola diğerini TV ye takıyorum ayrıca adaptörüne takıyorum ama oyunlar açılmıyor. Kablolarda mi eksik var yoksa arızalı mı Acil geri dönüş yapılmasını rica ederim.cok mağdur oldum

31 Ekim 2024 11:26 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. şikayetiniz bize ulaşmış olup kısa süre içinde iletişime geçeceğiz. Robo Türkiye müşteri hizmetleri

Açık Kutulu Bozuk Ürün Ve 1 Ay Süren İade Mağduriyeti

"Markaya değil, markanın çalıştırdığı müşteri hizmetleri yetkilisine teşekkür ederim."

Açık Kutulu Bozuk Ürün Ve 1 Ay Süren İade Mağduriyeti

Kullanılmış Ve Arızalı Retro Oyun Konsolu Gönderildi, Müşteri Hizmetlerinden Yanıt Alınamıyor

Robotürkiye internet sitesinden 3.999 TL ödeyerek retro oyun konsolu siparişi verdim (Sipariş No: 172025). Ürün kargodan...

Robo Marka Çadır Ve Oyuncağında Hayal Kırıklığı: Ürünler Kusurlu, Destek Yetersiz

Robo marka 12 kişilik 4 mevsim çadır aldım ve ailecek kampa gittik. İlk gece sabaha karşı çadırın havasının kendi kendin...

1 Destek1 Yorum

Kusurlu Scooter İade Talebim Reddedildi Ürün Geri Gönderiliyor

18 Haziran tarihinde Trendyol üzerinden Robo Çocuk kırmızı elektrikli scooter aldım. Ürün, 20 Haziran tarihinde akşamüst...

Tümünü Gör
Robo Bitik Pil Sorunu, Şarj Olmuyor

Robo Bitik PilSorunu, Şarj Olmuyor

Sadi
Robo Üründe Şişirme Pompası Yok!

Robo ÜründeŞişirme Pompası Yok!

Serkan
Robo Marka Ürün Çalışmıyor Ve Parçaları Eksik

Robo Marka ÜrünÇalışmıyor Ve Parçaları Eksik

Murat
Robo Ücret İademin Yapılmaması

Robo Ücretİademin Yapılmaması

Alperen
Robo Islak Kuru Süpürge Sıkıntısı!

Robo Islak KuruSüpürge Sıkıntısı!

Ece
Robo Vibrofitto Spor Aleti Sıkıntısı!

Robo VibrofittoSpor Aleti Sıkıntısı!

Seda