17 Şubat 2024 21:04

Merhaba, Küba ile yaşadığım problemi sizinle paylaşmak istedim. Aşağıda Kuba Motora yazdığım mail var. Maalesef beni ciddiye bile almadılar ve bu nedenle bugün Tüketici Mahkemeye başvurdum. Kuba ( yani RKS Motor) size satış yaptıktan sonra hiçbir şekilde sizinle ilgilenmiyor. Müşteri Hizmetlerindeki görevliler de gayri ciddi ve ilgisiz.

Merhaba, 02.11.2023 tarihinde Bodrum bayinizden Kuba Motor 50 Max aldım. 25.01.2024 tarihinde Bodrum Turgutreis te bulunan Akın Servis te ilk bakımını yaptırdım. 550 km de. Fakat maalesef motor henüz 683 km (yani ilk bakımdan 133 km sonra) de ve düz yolda hiçbir zorlama olmadan ve tek kişi olarak bindiğim halde şanzımanını dağıttı. Akın Servise götürdüm ve o da sizin garanti servisiniz ile irtibata geçmiş. Onlar da bunun garanti kapsamına girmediğini söylemiş. Bunun üzerine ben kendim de firmanızı aradım fakat galiba beni de fazla ciddiye almadılar. Bunun üzerine mecbur kaldım ve servise 2250 TL vererek tamir ettirdim. Bodrum da bulunan birkaç Servise bu olayı danıştım ve hepsi sıfır bir motorda bunun olmaması gerektiğini, kayışın servisten 133 km sonra kopamayacağını söylediler. Kayış paramparça olmuş. Un ufak. Şanzıman probleminden dolayı bunun olabileceği söylendi. Bu maili size yazmamın sebebi elimde yazılı olarak sizinle uzlaşmaya çalıştığımı gösteren bir yazının olması. Çünkü 683 km de olan ve 550 Servise girmiş olan bir motorun sürücü hatasından bunun kaynaklanamayacağı ve imalat hatasının buna sebep olduğu. Size tüm belgeleri ve fotoğrafları da ekliyorum. Şayet yine de fabrika hatasını telafi etmezseniz maalesef Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım ve CİMER e de sizinle ilgili dilekçe yazacağım. Birkaç gün içinde olumlu cevap alamazsam başvuruları gerçekleştireceğimiz. Saygılar

Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Talebinde İletişim Ve Destek Sorunu

21 Haziran 2025 14:30
Ali sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2023 17:47

Easy Pro 50 Stop Etme Sorunu Ve Yedek Parça Tedarik Sorunu

29 Ağustos 2023 17:55

RKS Freccia 150: Şasi Sorunu Ve Uzayan Bekleyiş

16 Nisan 2025 13:15
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Olmayan Kontak Sorunu Ve Yetersiz Servis İlgisi

Ertuğrul