RKS Motor Nur Motor Kalitesiz Servisle Çalışıyor

29 Aralık 2023 13:22

Hepsiburada'dan RKS marka elektrikli bisiklet satın aldım. Batarya arızası nedeniyle ürünü RKS servisine götürdüm. Servis, bataryanın arızalı olduğunu söyleyerek ve bana bilgi vermeden bataryanın garanti etiketini söküp içini açtı. Garanti hologramını neden sormadan yırttıklarını sorduğumda tatmin edici bir yanıt alamadım. Hepsiburada'yı aradığımda, yapacakları bir şey olmadığını söylediler. RKS Türkiye şikayet merkezini aradığımda ise geçiştirici bir cevapla karşılaştım. Hepsiburada ve RKS Türkiye, kendilerine yakışmayan bir servisle çalıştıklarını göstermiş ve beni mağdur etmiştir. Sıfır aldığım ürünün değiştirilmesi gerekirken, tamir edileceğini ifade etmeleri kabul edilemez.

29 Aralık 2023 13:32

Denizli nur motor RKS servisi RKS motor a yakışmayan bir servis

29 Aralık 2023 15:03

Düzeltme RKS servisi olan Denizli nur motor sıfır alınan ürünün Garantisini başlatması için kutu açılımını yaptıktan sonra arızalı olduğunu tespit ettiğini bana sormadan garanti etiketini çıkararak bataryanın içini acmistir.

İzzet sonuçtan çok memnun

15 Nisan 2024 14:24
"Teşekkürler"
Nur sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2024 17:03
RKS Elektrikli Bisikletin Sürekli Arızalanması Ve Yetersiz Servis Desteği

RKS Motor Online Satış Platformunda Yaşanan Elektrikli Bisiklet Batarya Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Yaklaşımı

Ertuğrul
05 Ocak 2024 16:03
rks-motor-online-satis-platformunda-yasanan-elektrikli-bisiklet-batarya-sorunu-ve-musteri-hizmetleri-yaklasimi-8.pdf
Emre sonuçtan hiç memnun değil

19 Nisan 2024 11:05
Cankat sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 13:35