Cem sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor Grace 202 Model Motorumla İlgili Yaşadığım Sorunlar

24 Mayıs 2023 10:21

RKS marka grace 202 model 05.12.2022 tarihinde bir motor aldım. Aldığım hafta içerisinde motorun sesinden dolayı şikayetçi olduğum ve bu süreçte bakılmasını istedim. Bana 12.12.2022 tarihinde motoru aldığım Beykoz şubesinin servisi olmadığı Ümraniye kazım karabekir deki servise götürmem gerektirdiğini söylediler.

Sorunlu servisten motorumu aldım ve sorun çözülmedi. İlk bakım olan 500 km olana kadar motoru bir şekilde kullanmaya devam ettim. 500km de yapılan ilk bakımı Altunizade Üsküdar'da bulunana uçar motor yaptırdığımda sorundan bahsettim.

Motorun yağ bakımlarını yapıp verdiler ve halen sorunlu bir şekilde devam etmekte motor. En önemli olan kısım motorun ses şiddeti arttıkça yaptırabileceğim bir servis arayışına girdim, ancak hiçbir geri dönüş alamadım ( ya telefonlara bakan yok ya da gidiyorum randevu almanız gerekiyordu. Gibi bahaneli bir süre tüketici yıpratan cevaplar). Hatta sabrettim İstanbul motobike İstanbul 2023 fuarına gittim. En yetkili kişiyi sorup uzunca bir süre bekletilmeme rağmen, inatla bekledim ve buldum.

Kendisi bana geri dönüş yapacağını, servis ağının olduğunu ve motoru bakıma tabii ki alacaklarının sözü verdi ancak o sözde tabii ki yalan oldu. Bugüne kadar ne arayan var ne soran.

Şu anda 24.05.2023 tarihi tam olarak 5 ayı geçkin bir süredir kesinlikle ne bir ilgilenen var ne de bir hizmet alamadığım yer.
Bu zor zamanlarda ne şartlar altında bir mal sahibi olabiliyoruz. Ona da benim gibi hatalar yapmamalısınız.

Kenan
Kenan

Geçmiş olsun bende seninle aynı durumdayım motor tamamı ile üretim hatalı bende görüştüm fuarda bayi ile hiçbir şey yok son care Tüketici Mahkemesi'ne başvurdum sonuç bekliyorum

Cem
Cem

Göstermiş olduğunuz yol için teşekkür ederim. Son çare tüketici mahkeme heyetine başvurmak kaldı benim için de, size de geçmiş olsun. İnşallah en kısa çözüm yoluna kavuşuruz.

RKS Motor Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

15 Kasım 2024 10:36
Olgun sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2023 16:02
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2023 06:29
RKS Motor Mt3pro Km Sorunu Ve Ön Takım Sorunları