RKS Bisiklet İlk Çalıştırma Servis Ve RKS Sorunu

29 Mayıs 2023 11:10

RKS bisiklet balcı motordan almış olduğum TNT 10 Pro ilk kurulumda servis tarafından bataryası arızalı çıktı. RKS servisi yeni bir batarya isteyeceklerini bildirdi. Daha sonra bataryanın merkezde incelenmesi gerekiyormuş. Kargo ile gönderdiler, 1,5 yıldır batarya ortada yok. RKS'yi arıyorum, bizim sorunumuz değil, aldığım yer ile görüşün, balcı motor'u arıyoruz, biz bayi dayız satıcıyız. RKS ile görüşmeden bisikleti alalı 2 yıl oldu, sürmek nasip olmadı. Ne RKS motor ne de balcı motordan tek bir olumlu bilgi yardımcı olmak adına tek bir adım göremedik.

29 Mayıs 2023 13:36

RKS bisiklet balcı motordan 29/03/2023 de almış olduğum TNT 10 Pro ilk kurulumda servis tarafından bataryası arızalı çıktı. RKS servisi yeni bir batarya isteyeceklerini bildirdi. Daha sonra bataryanın merkezde incelenmesi gerekiyormuş. Kargo ile gönderdiler, 1,5 aydır batarya ortada yok. RKS'yi arıyorum, bizim sorunumuz değil, aldığın yer ile görüşün, balcı motor'u arıyoruz, biz bayi yiz satıcıyız RKS ile görüşün bisikleti alalı 2 ay oldu, sürmek nasip olmadı. Ne RKS motor ne de balcı motordan tek bir olumlu bilgi yardımcı olmak adına tek bir adım göremedik.

Ahmet Fatura/Fotoğraf/Video/Belge Ekle Markaya Cevap y

RKS Motor Elektrikli Bisiklet, Servis, Yedek Parça Ve Garanti Sorunu!

20 Temmuz 2023 16:48
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor Elektrikli Bisiklet Garanti Sorunu

04 Aralık 2023 12:49
İlyas sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2023 00:09
RKS Motor RKS Sözde Elektrikli Bisiklet Aman Diyorum

18 Mayıs 2023 18:36
Veli sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 13:11