Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 20:04

Sipariş verdim. Kargo bilgisi gelmedi, arıyorum numara sürekli meşgul. Bir kere çalmadı. Mesaj attım, kargo bilgisi gelmedi diye. 10 iş günü içerisinde kargoya veriliyormuş, benim hatam görmedim. Daha basılmamışken iptal etmek istedim. İptalimiz yok dediler. Evet, kişiye özel ürün ama daha basmamışsınız, iptal edebilirsiniz. Sonuçta özel bir gün için istiyoruz. 10 iş günü nedir? Sinirlendim, siparişimi yollamayın, ücret iadesini de istemiyorum, kargomu yollamayın diye mesaj attım, onu da dikkate almadılar. 11'inde sipariş verdim, 26'sında kargoya vermişler, nerede 10 iş günü? Arkadaşımın doğum günü bitti, kargo yeni verilmiş. Telefonları meşgul, WhatsApp'a bakan ilgisiz.

Rima

Merhaba Yusuf bey tüm ekiplerimize WhatsApp hattımızdan, mail adresimizden ve sosyal medya hesaplarımızdan bizlere mesai saatleri içerisinde ulaşabilirsiniz. Buradan dönüş yapılmaması ilgilenmediğimiz anlamına gelmiyor maalesef. Burası manipülasyona açık bir platformdur ve bu etik değildir. Ürünü 11.06.2024 Tarihinde sipariş vermişsiniz bu süreçte 9 günlük resmi bayram tatili mevcuttur ve atölyemiz + kargo firmaları çalışmamaktadır. 11.06.2024 te sipariş edilen ürününüz 26.04.2024 te kargoya verilmiş olup 10 iş günlük termin süresi içerisinde verilmiştir bunun sizde farkındaydınız ve ekiplerimizle bunu konuşmuşsunuz. Ürün teslimatta çıktığında organizasyon günüm geçti diyerek kargoyu tarafımıza iade döndürmüşsünüz. Görselleriniz ekte mevcuttur.

rima-pecete-soylenilen-surede-yollamadilar-ilgisizler-2.jpg
Rima

Merhaba Yusuf Bey; Sipariş verilen platform üzerinde bir çok yerde isimli ürünlerimizde iptal ve iade olmadığı bilgisi mevcuttur, bunun sebebi ise siparişi alınan ürünlerinin baskı klişelerinin hazırlanmış olup baskı sırasına alınmış olmasıdır. Termin tarihimiz 10 iş günü olarak iletilmektedir. Resmi tatil ve hafta sonları çalışma gününe dahil değildir. Satın alınan ürünün bizde kalması veya çöpe atılması gibi bir durumda da söz konusu değildir. Satın alınan ürünün teslimi zorunludur.

Yusuf
Yusuf

Resmi tatil hafta sonunu içine kattığımız zaman bile sizin dediğiniz iş günü Her türlü aştı zaten. Ne kadar ilgili olduğunuz da belli haziranda yapmış olduğum yoruma şubatta yanıt veriyorsunuz inanılmaz ilgilisiniz gözlerim yaşardı ayrıca kargo benim elime ulaşmadı teslim almadım kargo bilgilerinden bakabilirsiniz hakkımı da helal etmiyorum

Çiğdem sonuçtan memnun

22 Aralık 2023 00:37