Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Revza Moda Haksız Kazanç Elde Ediyor

Revza Moda Haksız Kazanç Elde Ediyor
18 Aralık 2023 20:33

12.12.2023 tarihinde Instagram üzerinden Revza Moda (@revza_moda) (Elmalı mh. 14. Sk. No 23/a Antalya) isimli Moda mağazasından alışveriş yaptım. Aldığım 2 kıyafet 14.12.2023 tarihinde elime ulaştı fakat kıyafetlerden birini beğenmediğim için 15.12.2023 tarihinde iade ettim. Kıyafetler 18.12.2023 tarihinde firmaya ulaştı. Mağaza sahipleri kredi kartı üzerinden yaptığım ödemeyi tarafımdan IBAN talep ederek 290 TL eksik olarak hesabıma yolladı. Sebep olarak ise kargo ücreti ve hizmet bedeli cevabını verdi. Öncesinde kendilerine kargo ücreti sormuş olmama rağmen kendilerinin ödeyeceğini söylediler ve 290 TL gibi bir paradan asla bahsetmediler. Ayrıca ödediğim tutarı kredi kartıma değil IBAN no isteyerek banka hesabıma yatırdılar. Firma haksız kazanç sağlamakla kalmayıp aynı zamanda vergi kaçırmaktadır. CİMER başta olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara firmayla olan yazışmaları da ekleyerek şikayet ediyorum. Revza Moda haksız kazanç sağlamakta ve vergi kaçırmaktadır. Yapılan satış politikası Tüketici Hakları'na aykırıdır.

24 Aralık 2023 00:06

Firma elde ettiği haksız kazanca kılıf uydurduğu için istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz diyor. Fakat dayandırdığı hiçbir resmi belge yanda dayanak yok.

05 Haziran 2025 16:51

Hiçbir şekilde ücret iadesi yapılmadı ve kestikleri paraya yönelik herhangi bir yasal açıklama yapılmadı

Tuğçe
Tuğçe

Ben de bu yerden şikayetçiyim Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim ama vergi numarasını bulamıyorum sizde var mı acaba rica etsem acil

Özlem

Maalesef vergi numarası yok. Çünkü fatura kesmiyorlar

Revza Moda'da Kargo Ve İade Sorunu: Müşteri Memnuniyeti Sıfır

Yıldız
07 Kasım 2024 15:53
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2025 09:10

Ceren