Renew Beauty

76 Şikayet
Renew Beauty
(11 değerlendirme)
Şikayet Yaz
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep

Botan sonuçtan çok memnun

Botan
17 Eylül 2023 22:14
Ümraniye Renew Estetik'te Lazer Epilasyon Seansında Yüzümü Yaktılar
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
17 Eylül 2023 11:59

Betül
04 Eylül 2023 19:13

Gizem
04 Eylül 2023 15:58
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

Ecem
29 Ağustos 2023 17:46

Ayse
17 Ağustos 2023 00:12

Ömer
12 Ağustos 2023 01:51

Cihad
07 Ağustos 2023 01:54
Eslem sonuçtan hiç memnun değil

Eslem
26 Temmuz 2023 19:02

Özge
25 Temmuz 2023 12:19

Ebru
17 Temmuz 2023 11:51
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
04 Haziran 2023 23:15
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde

Eşref Şikayetini Yayından Kaldırdı
İrem sonuçtan memnun
İrem
14 Nisan 2023 14:49

"Bana senetlerimi alma sürecinde yardımcı olan Suzan Hanım'a teşekkür ediyorum."

İrem Şikayetini Yayından Kaldırdı

13 Nisan 2023 15:22
Enes sonuçtan memnun
Enes
09 Nisan 2023 10:14

"Geri dönüş yapan ve sözlü olarak garanti veren Suzan hanıma teşekkür ederim"

Enes Şikayetini Yayından Kaldırdı
Burçin sonuçtan çok memnun
Burçin
22 Mart 2023 19:03

"Kısa sürede hemen dönüş yapıldı nazikçe sorun odaklı çözüm getirdiler çok teşekkür ediyorum."

Burçin Şikayetini Yayından Kaldırdı
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dilek
21 Mart 2023 16:20

Sıkça Sorulan Sorular

Renew Estetik nerede?
Renew Estetik, İstanbul'un Ümraniye, Gebze, Pendik ve Kadıköy ilçelerinde olmak üzere 4 adet güzellik ve estetik merkezi ile hizmet vermektedir.
Renew Estetik fiyatları nedir?
Renew Estetik uygulamaları hakkında fiyat bilgisi almak için doğrudan merkezle iletişime geçebilirsiniz.
Renew Estetik telefon numarası nedir?
Renew Estetik Ümraniye telefon numarası 0216 443 33 31 olarak hizmet vermektedir.
Farklı bir sorum var.
Renew Estetik ile ilgili soru ve şikayetlerinizi buradan paylaşabilirsiniz.

Renew Estetik Hakkında

Renew Estetik, 2016 yılında kurulmuş olan ve ilk merkezini İstanbul'un Ümraniye semtinde açmış olan bir estetik ve güzellik merkezi olarak faaliyet göstermektedir. Renew Estetik an itibariyle Ümraniye ile birlikte Kadıköy, Pendik ve Gebze ilçelerinde de şube bulundurmaktadır. Renew Estetik, toplamda 480 metrekarelik uygulama alanı ve alanında uzman kadrosu ile estetik uygulamalar açısından pek çok farklı hizmet vermektedir. Kişisel bakım ve güzellik merkezleri arasında hizmet standartlarıyla ön plana çıkan Renew Estetik, kullandığı modern teknolojik altyapısı ile müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı amaçlamaktadır.

Renew Estetik Uygulamaları & Estetik İşlemleri

Renew Estetik merkezlerinde pek çok farklı güzellik, kişisel bakım ve estetik uygulaması yaptırmak mümkündür. Renew Estetik epilasyon işlemlerinde yeni teknoloji olan buz epilasyon yöntemini kullanmakta ve acısız bir epilasyon deneyimi vadetmektedir. Renew Estetik cilt bakımı uygulamaları arasında Led Maske ve HydraFacial işlemleri ön plana çıkmaktadır. Renew Estetik merkezleri, aynı zamanda bölgesel zayıflama konusunda da deneyimli ve uzman kadrosu ile hizmet vermeyi sürdürmektedir. Bu alanda özellikle Lenf Drenaj ve G5 Masajı uygulamaları baş göstermekte ve Renew Estetik müşterileri tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Diğer popüler Renew Estetik uygulamaları arasında kalıcı makyaj da bulunmaktadır. Kalıcı makyaj uygulamaları Microblading, 3D Kıl Tekniği, Dudak Kontürü, Dipliner ve Eyeliner, Kirpik Lifting gibi farklı tasarımlar uygulanmaktadır. Tüm Renew Estetik yorumlarını bu sayfa üzerinden inceleyebilir, estetik merkezinin uygulamaları hakkında detaylı bilgi almak için ise firmanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Renew Estetik Şikayet & Yorumları

Renew Estetik merkezlerinde almış olduğunuz hizmeti değerlendirmek için Renew Estetik Şikayetvar sayfasından faydalanabilirsiniz. Eğer son zamanlarda bir Renew Estetik merkezinde işlem uygulattıysanız, tecrübelerinizi hemen şimdi buradan paylaşarak varsa şikayetlerinizi de beraberinde iletebilirsiniz. Merkez adını ve yaptırdığınız işlemi de belirterek tüm Renew Estetik şikayetlerinizi paylaşabilir, sesinizi duyurabilirsiniz. Buradan paylaşacağınız Renew Estetik yorumları aynı zamanda firma yetkililerin de sizinle daha seri bir biçimde iletişim kurmasına olanak sunuyor. Renew Estetik Ümraniye yorumları ve Renew Estetik Kadıköy yorumları başta olmak üzere tüm Renew Estetik merkezleri hakkındaki diğer ziyaretçi yorum ve şikayetlerine de buradan ulaşmanız mümkün. Başta Renew Estetik Ümraniye iletişim bilgileri olmak üzere tüm Renew Estetik telefon ve irtibat numaraları için ise markanın sitesini ziyaret edebilir ya da bu sayfamızın sonunda yer alan Sıkça Sorulan Sorular alanımızdan beslenebilirsiniz.