Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Renault Austral Parça Tedarik Sorunsalı.

26 Mart 2024 12:19

Kasım ayında aldığım Renault Austral marka/model aracımla bir kazaya karıştım. Arka kısımda tampon ve bazı ufak detay parçalarının değişmesi gerektiği yönünde çıkan rapordan sonra 9 Şubat'tan itibaren hala parçaların gelmesini bekliyorum. Bu araç için yapılan onca tanıtım ve lansman hepsi boş çıktı. Bir tampon parçası Fransa'dan getirilemiyor. Mağazadan şikayet kaydı oluşturmama rağmen hala bir tarih veremiyorlar.

- Renault, parça temin süresi ile ilgili hiçbir taahhütte bulunmuyor ve gerekirse bir yıl deniyor.
- Çağrı merkezi, açılan kayda hiçbir şekilde dönüş yapmıyor ve sadece ezberlenmiş bazı metinleri paylaşıyorlar.
- Aracı iade etmek istediğimi söyledim; fakat hiçbir cevap verilmiyor.

Renault Austral alarak kendinizi üzmeyin. Yedek parça temin konusu büyük bir problem. Tam bir hayal kırıklığı.

profile profile
26 Mart 2024 14:48 (Şikayetten 2 saat sonra)
26 Mart 2024 16:25

Bu "en kısa süre" ne kadar bir süre. Bu yuvarlak, ezber, klişe lafları artık bırakıp işleri halletmeye çalışsak? Bu daha iyi bir yöntem değil mi? - Çağrı merkezini arıyorum "En kısa zamanda temin edeceğiz". 45 gün oldu. Hala en kısa süre nin ucu açık. - buraya yazıyorum "En kısa sürede "... Ne arayan ne soran. Artık size milyon dökmüş insanlarla dalga geçmeyi bırakın da işinizi yapın! Bu ülkede paramla rezil olmak nedir? Bunu çok iyi anladım.

26 Mart 2024 17:17

Az önce aradılar... Cevap: eliniz mahkum bekleyeceksiniz... Yapımda ve yayında emeği geçen Herkese seviler sunuyorum.! Fiyasko

Bugrahan sonuçtan hiç memnun değil

Bugrahan
22 Aralık 2023 14:05
Ayberk sonuçtan memnun değil

Renault Akbak Ankara'NIN Eksik İşlem

Ayberk
30 Temmuz 2024 10:18
Renault Akbak Ankara'NIN Eksik İşlem
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Yavuz
04 Mart 2024 17:20
Yeşim sonucu yetersiz buldu

Renault Austral Aracımda Ki Bitmeyen Arızalar.

Yeşim
09 Mayıs 2024 02:36
Renault Austral Aracımda Ki Bitmeyen Arızalar.
İlker sonuçtan hiç memnun değil

İlker
21 Mart 2024 23:17