İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 13:04

2020 model Megane 1.33 aracımın 28 bin kilometrede olduğunu göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum. Ayrıca, 2 yıl garanti uzatması yapılmıştır. Adana İsotlar Servisi'nde bakım ve onarımları gerçekleştirilmiştir. Debriyaj ile ilgili bir sorun olduğu bilgisi verilmiş ve bir sonraki bakımda değiştirileceği söylenmiştir. Ancak, araç bakım zamanı gelmeden debriyaj kitlenmiş ve balata yanmıştır. Önceleri sadece 'gup' diye ses yapan ve sonraları sertleşen, daha sonra takılmaya başlayan 306206822R kodlu debriyaj silindirinin hatalı olduğunu ve ayıplı mal olduğunu düşünüyorum. Bu nedenden dolayı baskı balataya kadar uzanan arızadan mağdur oldum. Debriyaj baskı balatasının yanmasına neden olan parçanın değişimi için şu an benden ücret talep ediliyor. Bu durumu kesinlikle kabul etmiyorum. Ayrıca, bu ülkede bu kadar güven duyulan bir markanın her sorunu 'kullanıcı hatası' diyerek arkasına sığınmasını ne kadar doğru bulduğumu sorguluyorum. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

22 Mayıs 2024 15:49 (Şikayetten 2 saat sonra)
25 Mayıs 2024 18:39
Renault 2020 Megane 1.33 Manuel

2020 Megane 1.3 manuel aracımda Debriyaj ile ilgili yaşadığım bu sıkıntılı süreçte böyle bir markanın kullanıcının yanında olmaması araçla ilgilenilmemesi üzücü bir durum... Aracımda garanti uzatması olmasına rağmen ücretli yaptırdım kesinlikle garanti uzatması yaptırmayın tavsiye etmiyorum her şekilde kullanıcı hatası deyip işin içinden çıkmaya çalışıyorlar araç Adana İsotlar tarafından ücretli bir şekilde yaptırılmıştır. Fabrika hatası olan debriyajı bile kullanıcıya yüklemişlerdir. Bu ücretin geri iadesini talep ediyorum

Garanti Bitiminden Sonra Ortaya Çıkan Amortisör Arızası Ve Mağduriyet

Yunus
03 Temmuz 2025 21:26
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Debriyaj Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Serkan
17 Eylül 2024 00:40
Renault Debriyaj Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti
Niyazi sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Servis Hatası Ve Garanti Karmaşası: Renault Megane Arızası

Niyazi
14 Mayıs 2024 15:27
Yetkili Servis Hatası Ve Garanti Karmaşası: Renault Megane Arızası
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane Su Eksiltme

Furkan
23 Ağustos 2024 18:55
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane'da Garanti Sonrası Debriyaj Sorunu

Hakan