Çisem sonuçtan hiç memnun değil

RE/MAX Temsilcisinin Özensiz Çalışması Ve İşini Yapmaması!

15 Eylül 2024 19:16

Bursa Nilüfer'de Remax temsilcisi 160**18 yetki belge numaralı t*** a*** tarafından tarafıma gösterilen kiralık daireyi tutmak ve ön sözleşme yapmak için tekrar buluştuk. Evin eksiklerinin tamamlanıp tarafıma anahtar teslimi yapılacağı için kapora vermek üzere şartlarımızı belirten ön sözleşmeyi imzalayacaktık. Kendisi ön sözleşmeyi bile neredeyse bana hazırlattı. Çıktıları almak büyük bir sorun oldu nedense. Sözleşmedeki eksiklikleri eklenmesini istediğimde 'Ben yapamam, bilgisayar yok zaten.' diye garip bir tepki aldım. Mobil cihaz üzerinden Word dosyasını düzenleyip tekrar çıktıları imzalayabiliriz dediğimde 'Alın, siz yapın o zaman, ben yapamam.' gibi garip bir tepki aldım. Bu şekilde Elle üzerine taslak halinde ekleme yaptığım belgeleri resmi bir belgeymiş gibi imzalamam için zorladı. Karalama yapılmış bir belgenin nasıl geçerli olacağını sorduğumda da 'Kalsın o zaman, iptal edelim.' diyerek çekip gitti. Bu kişinin Remax'ın kurumsallığına uygun çalışmadığı aşikar. İl dışından sırf ev tutmak için gelmiş olduğumu belirtmiş ve anlaşma sağladığımız için farklı bir ev bakma gereği duymamıştım. Hem ev sorunu yaşadım hem de artık pazar gününe geldiğimiz için yeni ev bakamadım, yaptığım yol masrafları da cabası.

16 Eylül 2024 10:18 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sayın E., Konuyla alakalı ofisimiz ile görüşme halindeyiz. Sizleri bilgilendiriyor olacağız. Saygılarımızla.

26 Eylül 2024 11:13

Hala hiçbir cevap almadım

22 Ekim 2024 19:08

Hala hiçbir cevap veya geri dönüş olmadı

09 Mayıs 2025 20:21

Hala hiçbir cevap verilmedi

Özge sonuçtan hiç memnun değil

Remax Emlak Danışmanının Yetersiz Bilgilendirmesi Mağduriyet Yarattı

30 Nisan 2024 21:06

Remax Note'da Yanlış İlan Ve İlgisiz Yaklaşım Mağduriyeti

Ömer
25 Mayıs 2025 19:03
Simge sonuçtan hiç memnun değil

Saygısız Emlakçı Deneyimi

Simge