Rasim sonuçtan çok memnun

Remax Hakkında Şikayet

17 Şubat 2024 15:17
Rasim'in Teşekkür Mesajı
“Ömer beye teşekkürler.”

Ankara Sincan Törekent Mahallesi Oyakent Sitesi'nde kiralık daire ile ilgili Remax firması ile görüştüm. O daireyle ilgilenen kişiyi yönlendireceklerini söylediler. E*** K*** A******* adında bir beyefendi geri dönüş yaptı. Ben şartları sordum ve memur kefil şartı olduğunu belirttiler. Ben de ev sahibine sorulmasını ve teminat senedi ile bu durumun çözülüp çözülemeyeceğini sordum. Bana ev sahibiyle görüştüklerini ve yine memur kefil istediklerini ilettiklerini belirttiler. Ben de 'Peki, o zaman hallederim.' dedim ve evi görmek istediğimi söyledim. Saat konusunda haber vereceklerini ifade ettiler. Yaklaşık üç saat sonra ben tekrar aradığımda telefon meşgule alındı ve 'Kefil şartı var, uyarsa daha saati ayarlamadım.' şeklinde bir mesaj aldım. Ben de 'Evet, uyar. Mümkünse saat verin.' dedim. 'Mümkün.' yanıtını aldım. İki saat sonra beni arayarak memur kefil şartının yanı sıra eş onayının da gerektiğini söylediler. Ben de onay verdim ancak hâlâ bir saat verilmedi. Sizden ricam, çalışanlarınızın üslubuna dikkat etmeleri ve müşteri memnuniyeti konusunda hassasiyet göstermeleridir.

19 Şubat 2024 09:35 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın D., Konuyla alakalı ofisimiz ile görüşme halindeyiz. Sizleri bilgilendiriyor olacağız. Saygılarımızla.

13 Nisan 2024 16:42

Ömer beye teşekkürler.

Gizem
24 Temmuz 2024 16:08
Remax Emlakın Yaptığı Terbiyesizlik İnsan Oyalama!
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Remax Danışmanının Güven Vermeyen Ve Agresif Tutumu

Samet
10 Eylül 2024 20:29
Ahmet sonuçtan çok memnun

RE/MAX    Hakarete Uğradım

Ahmet
21 Şubat 2024 12:53
"Normalde yaşanan tatsızlıktan dolaya çok üzülmüştüm ama aldığınız hızlı çözüm ve gösterdiğiniz ilgi gerçekten içimi rahatlattı. Bu süreçte vakit ayırıp destek olan herkese teşekkür ederim."

Remax Çalışanının Profesyonellikten Uzak Tavrı

Pelin