Zelal sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2024 11:39

Resmen art niyetli. Asıl anlamadığımız Koçtaş ve Trendyol gibi ünlü firmalarla çalışıyor olmaları. Buna güvenerek sipariş vermiştik. Gelen ürünle sipariş edilen ürün arasındaki farkları görsellere ekliyorum. 3 ay uğraştırdılar bizi ve sonuç felaket. Asla çözüm sunmadılar. Tek dertleri para almak işletmek.

24 Aralık 2024 14:52

Diğer şikayetleri ancak şimdi görüntüleyebiliyorum. Şikayet var Sitesinde 15 Ağustos gününde belirtilen şikayet sahibi m*** beyin şikayetinin neredeyse bire biri geldi başımıza. Gelen ürünlerin tamamen farklı olduğu artık çok net sanırım. Ve 15 Ağustos tarihli şikayette geçen isimler bizim de şikayetçi olduğumuz isimler. A*** hanım ve M*** bey bizleri yokuşa sürükledi maalesef.

31 Aralık 2024 09:58 (Şikayetten 6 gün sonra)
31 Aralık 2024 13:06

Merhaba, burada bulunan her cümlenin açıklamasını yazarak şikayeti düzeltme talebinizi karşılayayım. Birincisi 3 ay uğraştırdığınızı yazdım, evet Koçtaş ve diğer satıcılarla olan görüşmelerimiz direkt firmanızdan mı yoksa aracı firmalardan mı almamızı kararlaştırmak amaçlı geçen bir süreydi ancak resmi süreci düzeltmemizi isterseniz, sipariş tarihimiz 23 Kasım 2024, iade tarihi 24 Aralık 2024. Ve bu iadeyi diğer şikayetleri okuyunca anlıyorum ki şans eseri sizlerden alabildik. Diğer şikayetlerde teslim ettiğiniz ürünün iadelerini yapmadığınız yazıyordu. Yani nakliyeci bey efendinin bize hak verip yanlış ürün olduğu konusunda hem fikir olması ve ürünü kendisiyle beraber size geri getirmesi bizim şansımıza oldu. İkinci açıklamam ise parayı işletme derdinizin olduğunu düşünmem, bunun için hiç kimse bir kanıt sunamaz tabii ki ama bu site gerçek veya bizleri bu düşüncelere sürükleyecek şikayetleri yazmak için oluşturuldu. Benim paramın sizlerde bir aydan fazla kalması, bu süreçte görüştüğüm diğer firmaların ürünlerine zam gelmesi, sizin bile ürünlerinize bu süreç içinde zam gelmesi, size ödeme yaptığımda ve iade aldığımda her şeyin ve her markanın fiyatının artmasıyla karşılaşmamıza sebep oldu. Doğal olarak bu şekilde düşündüm ve fikrimi belirttim. Ancak beni bu düşünceye iten destekleyici davranışlarınız sebebiyle bunları yazdım. Üçüncüye gelirsek; ürünlerin görsellerini zaten paylaştım. İnsanlar sipariş edilen ile tarafıma gönderilen ürünü gözleriyle görüp yorumlayacak bir kapasitede. Bu sebeple ürünlerinizin savunduğunuzun aksine oldukça farklı geldiğini tartışmaya bile gerek yok. Ben burda yazmış olduğum üç cümlenin de açıklamasını yazdım. Beni bu düşünceye iten davranışlarınızı da açıkladım, diğer cümlelerimi de. Şikayetimi kaldırmamı istiyorsanız da beni hukuki süreçleriniz ile tehdit etmenize ve uyarmanıza gerek yok. Buyurun başlatın hukuki sürecinizi. Ben insanların gün be gün artan fiyatların olduğu bir ülkede böyle alışverişler yapıp bizim gibi mağdur olmalarına engel olmak için elimden ne geliyorsa yapacağım. Belki bir özür dileseniz kendinizi haklı görüp bizi iş bilmiyormuş gibi görmeseydiniz konu buralara kadar gelmeyecekti ama gözlerimizle gördüğümüz ürün farkını inkar ettiniz. Bu da bizi sesimizi buradan duyurmaya itti. İyi günler dilerim.

Atakan sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2024 13:28
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Ekim 2024 22:19
Trendyol'da Sipariş Sorunu Ve İletişim Eksikliği